Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet28rm

Mam prośbę. Proszę nie zignorujcie mnie

Polecane posty

Gość facet28rm
note bardzo ładny - moim zdaniem

Gość bbbrooodekla
widzisz dziewczyny wklejają linki do podobnych pierścionków. Z jednym oczkiem, skromne, eleganckie.

Gość Swertyss
No widzisz drogi Facecie, nie jest wcale tak trudno i strasznie. ;) Tylko trzeba tez faktycznie zwrocic uwage czy kamien za bardzo nie wystaje, bo nawet taki maly moze irytowac.

Gość facet28rm
dobra dziewczyny to juz wiem mniej wiecej

Gość Swertyss
Jeśli ktoś chce i go stac by kupic drozszy, niech kupuje. Co mnie do czyjegos pierscionka. :)

Gość pannanawydaniu
matkaPolkaIekipa słuchaj może nie obrażaj chłopaka. Chce, stać go to niech kupuje a nie wtryniasz się. Za twoje nie kupuje, za bardzio się unosisz. Ja dostałam taki za ok 250 zeta i dla mnie był śliczny. Był, bo już się powyginał więc leży w pudełeczku :P Przyszłego wtedy nie była stać na nic innego, ale i tak się ucieszyłam :)

to mzoę najlpiej z gumy niech jej da.... pierścionek ma być elegancki a nie jakiś tani badziew wg mnie najładniejszy ten z 1 linka co pisałam, białe złoto z wystającym (nie wtopionym ani nie wbudowanym, tylko właśnie wystającym) brylantem

Gość pannanawydaniu
furgonetka a wg mnie to ten co ja jako drugi wkleiłam..... :P i co???????????? o gustach się nie dyskutuje, facet niech wybierze sam, chyba już wie w którym kierunku iść :D