Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ło joj joj

Jak słyszę imiona...

Polecane posty

Gość .......Sorella......
kim kuźwa nie jest Hektorem? moja pies tak sie nazywa :)

Gość Ło joj joj
Nie wstydzę się, ale tak jak pisałam nie o moim synku jest to temat. Luska, dokladnie o to mi chodziło. Jedna, która połapała.

Gość Ło joj joj
A Wy tylko potraficie wyzywać od idiotek i nadal nadajecie te durne imiona.

Gość Ło joj joj
Nox, uważaj ze słowami, bo pamiętaj, że Internet nie jest anonimowy.

Gość a ktorymi matkami chcesz gadac
zawsze jakies imiona beda w pierwszej 10. W mojej klasie były 4 Anie. ja mam akurat rzadkie imie i ok, ale by mi nie przyszlo na mysl, zeby owym Aniom specjalnie wspólczuc.

bla bla bla tyle ci napisze Noxi. autorko nikogo nie wyzywam, ale coz wniosek zasuwa sie sam. Boisz sie byc skrytykowana za imie, ktore nadalas synkowi. Co ci do tego jak kto nazwal swoje dziecko?? Zenujace

Gość .......Sorella......
jak Ty sama nie umiesz podac jakie jest twoim zdaniem normlane imie to oczym tu gadac ciemnoto. Potrafisz wyzywac od patologii, slepych kuz a czy ty jestes inna skoro nie potrafisz podac przykladu sesnsownego imienia,

Gość nie mam dzieci
myślę, ze autorka da na imię dziecku KEWIN albo BRAJAN albo DZESIKA....

Gość Ło joj joj
Ok, ale Anie nie są takie pretensjonalne. A Julie i inne Amelie tak. Baby myślą, że jak tak nazwą to są jakieś lepsze, porządniejsze i lepiej postrzegane.

jedno z moich dzieci ma imie niepopularne , choc z tych "normalnych", drugie popularne ( choc nie z tej listy) , bo mąz chcial dac po swojej zmarłej mamie - nie wolno mu?

Gość Ło joj joj
Jakiegokolwiek imienia bym nie napisała to i tak skrytykujecie. Więc po co mam pisać? Mnie chodziło tylko o to, że te wszystkie Julie są beznadziejne. Finito, koniec tematu.

Gość mimimi00000
a jakie są Mariolki?

Akurat Julia nie jest pretensjonalna, zawsze funkcjonowala tak w Polsce, jak i za granica, mam Julie wsrod starszych osób w rodzinie, nie wziely sie z durnego serialu ( choc moze jakas Julia w serialach byla, nie wiem, bo nie ogladam)

Gość Ło joj joj
Mariola jest straszne.

Gość sylwia8635777
Moja znajoma dała synowi na imię Sławomir(Sławek) i mi się bardzo podoba ładne Polskie imię i bardzo bardzo rzadkie ale ja uważam tak każdy daję dziecku takie imię które im się podoba i nikt nie powinien krytykować

Gość Ło joj joj
Ale Wy się dajecie robić. Trochę Was podburzyłam, a Wy się uruchomiłyście jak dzikie. A z niektórymi z Was rozmawiałam na innych topikach i rozmowa była bardzo miła. Teraz widać jak punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. :) Dobra spadam, bo nie chce mi się już pisać. Ale co do Julii itp. zdania nie zmienię.

znasz mnie? kim jestem, z kim mieskzam, kogo mam a kogo nie??? co jeszcze o mnie wiesz, co wiesz o nicku Nox ANielica?? lecz sie. zal mi ciebie kobieto zazdrosna 🖐️

Anielico, akurat o tobie mozna wiele powiedziec , np to,ze jestes zgorzkniała i wulgarna , co widac po wpisach, takze na innych topikach :(

Gość Ło joj joj
Belle, właśnie z Tobą gadałam parokrotnie i rozmowa byłam całkiem miła, a teraz taką groźną udajesz. :D

ja pierdole moja corcia ma na imie julia i mi sie podoba,moja sprawa moj gust:P zreszta co ma imie dziecka do tego w jakiej sytuacji finansowej sa jego rodzice...? autorce sie pojebalo:O