Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ło joj joj

Jak słyszę imiona...

Polecane posty

Gość HueHueHue. ; )
Założycielko tego tematu.; ] z jednej strony rzeczywiście masz racje, bo naprawdę to już nudne jak co druga dziewczynka ma na imię Julka, Wiktoria, Maja, Oliwia albo co drugi chłopczyk Jakub, Kacper, Filip, Jaś. Jednak według mnie imię dziecka to indywidualna sprawa rodziców, i nie możemy się w to wtrącać. Nie nasza wina że rodzice kaleczą swoje dzieci nadając im pospolite imię. Ale jeśli nazwią Klemetyna, Jessica, Jeniffer to wcale też nie będzie fajnie, bo zauważyłam że im bardziej wymyślne imię tym większa patologia, np. kiedyś idąc na zieleniak jakaś kobieta zaczęła krzyczeć Jessica, Jessica gdy spojrzałam na to dziecko aż mi się go żal zrobiło.. Dziewczynka ładna, długie włoski i w ogóle jednak ubrana była w zamałe i brudne ubranka. A matka jej wcale nie lepiej. Ale Polska to wolny kraj i każdy może wypowiedzieć swoje zdanie na ten temat. Ale jednak i tak według mnie STOP pospolitym imionom.

Gość kafeterianinka
belle nie czepiaj sie, kiedy noxi ma podciagnac ortografie skoro calymi dniami sie dzieckiem zajmuje. Noxi am pytanie, kto jest ojcem i co na to twoj obecny?

Gość bail
imie to rzecz gustu moja cora ma na imie sandra jednym sie podoba innym nie jak bym miala druga core miala by na imie natasza nie obchodzi mnie to ze ze komus sie nie podoba ale faktycznie imie maja i julka sa pieknymi imionami ale nie nazwałabym tak bo już nie moge słuchac tych imion;/

Gość kafeterianinka
Noxi twoje prowokacje jak widzisz nie robia juz szalu.

Gość edfrgthyjkl;kjh
A ja mam Maję i prawdę mówiąc nie wiedziałam, ze to tak popularne imię heheheh Nie miałam internetu wcześniej więc nie czytałam na kafe statystyk :P W moim otoczeniu jest tylko jedna Maja - 2 lata młodsza od mojej. Imię spodobało mi się gdy poznałam osobiście Maję Popielarską ( dawniej pogodynka) i dlatego postanowiłam dać tak mojej córci na imię. Mimo całej nagonki mnie i tak to imię nadal się bardzo podoba. tak jak i Julka, Kuba, Jaś, Kacper itp. Nie podobają mi się w stylu Jessica, Fabian, Noemi itp Ale nie jestem tak prymitywna by zakładać tematy i żalić się jak to mi źle gdy słyszę Takie czy Siakie imię :O

Gość kafeterianinka
w rzeczy samej :)

Gość dupaduupa
Noxelia ale Ty jesteś popierdolona :O Kilka dni temu pisałaś że Twoja córka ma 4 miesiące, teraz że 8 a w maju że w ogóle nie masz dziecka i nie chcesz mieć :O Masz nieźle najebane w dyni :O Wypierdalaj do swojego mumina i dziecka, którego nie masz haha :D

Gość kafeterianinka
czyli problem nie tylko tkwi w ortografii, ale tez w liczeniu.

Gość moja ma 2,5 roku
i znowu ten temat - o tym juz bylo......wymyslcie cos nowego a nie , ze imiona złe, że nauczyciel za duzo zarabia, ze chyba jest w ciazy....... omg