Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sentymentalny8

Szukam perfum dla swojej żony

Polecane posty

Gość sentymentalny8
no niestety wycofuja zapachy juz trace nadzieje ,że go znajdę

Gość sentymentalny8
Donoszę,że udało mi się przy pomocy forumowiczek znaleść nazwę to Jovan Fresh Mush -Coty. I to jest ta dobra wiadomość gorsza jest ta ,że nigdzie nie mogę znaleść tej perfumy by ją kupić. Ale sie nie poddaje !

Gość sentymentalny8
Tak to te tylko zdjęcie takie ciemne ale cena powalająca kiedys tyle nie kosztowały no cóz zobacze czy uda mi sie i te pszeszkode ominąć :(

Gość ja mysle ze to chodzi
Jesli one są tyle lat wycofane (ja ich szukałam 10 lat temu), to ja bym się bała kupić, że to jakieś stare czy rozrabiane... A już tym bardziej za taką cenę . Zaglądałam na ten temat, bo miałam nadzieję, że jednak istnieją pod zmienioną nazwą czy wyglądem, ale chyba jednak nie :(

W każdym bądź razie uważam, że żadne Coty z teraźniejszych nie są do niego podobne zapachowo.

czy wiecie, dlaczego juz ich nie produkuja. niesprzedawaly sie czy moze mialy jakis szkodliwy skladnik?

Nie wiem właśnie. Wiem, że często, co mi się podobało, to znika :( Tak jak Sunny Skies z Avonu. Ale Coty często zmienia zapachy, nowe linie, więc może nie musiało być powodu, bo tak samo nie ma z tamtych czasów takiego pomarańczowego na S i niebieskiego na M też w takich podobnych "paskowanych" butelkach.

Gość sentymentalny8
Ja sie kompletnie nie znam na zapachach coty tyle tylko pamientałem z tych lat kiedy to chodziłem do mojej dziewczyny ona dostała to wtedy od koleżanek na urodziny i pamientam te pierwsze przytulank niosące tyle emocji kiedy ona tym pachniała. Sentymentalna podróż w przeszłość. Dzięki za rade troche mi smutno bo miałem nadzieje ,że je kupie zreszta jeszcze nie odpuszczam ale jak piszesz ,że może byc coś z nimi nie tak to strach kupować. Moja żona jest bezcenna ale wiem tez ,że jakby się dowiedziała ile one kosztowały to by ją nie cieszyły bo żyjemy bardzo skromnie i jest mnóstwo pilnych potrzeb a to kwota ogromna.Mam jeszcze troche czasu może znajde tańsze albo wymyśle coś innego bo ją zaskoczyć i pokazać jak ważna jest dlamnie. W każdym bąz razie wielkie dzieki za pomoc !!!

Jak znajdziesz, pisz tutaj! Mnie one naprawdę bardzo się podobały i miło byłoby się dowiedzieć, że znowu można je kupić, zwłaszcza, że Coty ma dostępne ceny.

odradzam zakup tak podejrzanie wygladajacego produktu, ktory jest praw. rowniez przeterminowany. a stare perfumy, sa jak stare kosmetyki, poza tym cena jest strasznie zawyzona, to chyba jakis zart.

Gość mdfavm
może to był zapach "Impulse" tak mi się kojarzy właśnie z tamtych lat

Gość sentymentalny8
Skontaktowałem się ze sprzedającymi którzy mieli te perfumy na allegro i taką dostałem odpowiedz :( Posiadam 1 sztukę 100ml.bez atomizera z niewielkim ubytkiem -380zł oraz zestaw woda 100ml.z atom.+dezodorant 200ml.-480zł+ koszt przesyłki ubezpieczonej 20zł :( Uruchamiam plan B

Nawet pomijając cenę to tak starych perfum bym na pewno nie kupiła, a zwłaszcza, że napisane że z ubytkiem, to kto wie, co w środku jest naprawdę, skoro nie są nowe/opakowane/zafoliowane. Strasznie szkoda... Bo tym tematem zrobiłeś mi nadzieję, że gdzieś może są jeszcze te perfumy... Ciekawe, czy możliwe, że Coty wróci do ich produkcji...

witam, ktoś pytał o Sunny skies Avonu - ja mam ,kiedys kupilam ale zbyt nie trafiłam w swój gust - jeśli ktoś wciąż ich poszukuje,to proszę dać znać na maila. Chętnie odsprzedam. pozdrawiam

witam, ktoś pytał o Sunny skies Avonu - ja mam ,kiedys kupilam ale zbyt nie trafiłam w swój gust - jeśli ktoś wciąż ich poszukuje,to proszę dać znać na maila. Chętnie odsprzedam. pozdrawiam

Gość kasiulasksk
Ja poszukuję Sunny Skies. Czy oferta jest nadal aktualna?

Gość axebaba
a pamietacie kookai? szkoda,ze nie mozna ich kupic

Pamiętam tą wodę. Ale ja używałam Masumi.

Gość kasiulasksk
Dziewczyny ma może któraś Pink Suede na sprzedaż?

Gość gość
Poszukuję Shimo, tego w pomarańczowej butelce. Gdybym kiedyś przewidziała, że tak szybko je skończą to bym zrobiła zapasy do końca świata.... Może ktoś ma jakieś resztki...?

Gość fgbhtrgefds
kazdy ma swoje ulubione