Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sentymentalny8

Szukam perfum dla swojej żony

Polecane posty

Gość sentymentalny8

Poszukuje pewnego zapachu z lat licealnych mojej obecnej zony a wtedy dziewczyny tz. 1996-2000 zapach prawdopodobnie firmy COTY. Butelka taka chropowata w kolorach zieleni zółtego i pomarańczy. Butelka podobna do tej z linku ale szyjka nie taka długa. http://allegro.onet.pl/jennifer-lopez-sunkissed-glow-100ml-edt-tania-wys-i1816081314.html Przeszukałem juz allegro bo liczyłem ,że rozpoznam wizualnie ale sie nie udało. Ktos ma jakieś pomysły? Oczywiście nazwy nie pamietam niezwracałem wtedy na to uwagi. Chciałem zrobic żonie niespodziankę choc obawiam się ,że są juz wycofane ale może gdzieś znajdę jeszcze ale bez nazwy perfum nie mam szans. Bardzo proszę o pomoc.

Gość Eccolandd
nie pomoge Ci, nie znam :( Tez szukam pewnego zapachu firmy COTY, znam nazwe ale nigdzie juz ich nie ma :(

Gość sentymentalny8
A jaka nazwa tych perfum ? No ale przynajmniej znasz nazwę. moja zona uzywała wtedy jeszcze czerwony wykrzyknik ale tego tez nie znalazłem aby kupic wszędzie tylko czarny :(

Gość nie daj mi odejsc
kup jej heat [podroba czegos innego, ale wspamiale kobiece]

Gość sentymentalny8
niewiem jak się skończa te poszukiwania ale chce jej dać coś wyjątkowego a zapachy przypominają czas w którym były używane a to był super czas :)

To może i ja skorzystam:) Szukam męskich perfum Masculin firmy bourjois i oczywiście nigdzie nie mogę ich znaleźć. Były produkowane w latach 90 i sprzedawane w Baltonie. :)

Gość bodjlajdkfjdc
calvin klein euphoria, bardzo ladne, ale to tez zalezy na kim, na kazdym inaczej :p

Gość ja mysle ze to chodzi
o Giovan/Giovanii - nie jestem pewna. Uwielbialam ten zapach, ale chyba juz nie ma. Butelka bardzo podobna, wiec mysle, ze to o ten sam chodzi.

Mówisz, dzięki ale zapomniałem dodać, że chodzi mi o "model" Absolu. Te współczesne już kupiłem ale to nie ten sam zapach. :O

Te nie sa nawet podobne, jesli z autorem myslimy o tych samych. Butelka k]faktycznie taka jak w 1. linku, ale jakby pasiasta.

Już w 2007 roku był nie do zdobycia :( http://forum.gazeta.pl/forum/w,16,71091643,71091643,pamieta_ktos_zapach_giovanni_coty_.html?v=2

Gość moja ma 2,5 roku
wiem - to Massumi:)

Gość moja ma 2,5 roku
reklama była z papugami nie? Wiem o jakich mowisz.

Masumi nic nie jest podobne ani z kształtu ani koloru butelki. To Giovanni. Ciekawe, czy jakiś zapach Coty jest teraz do niego podobny, bo ja niestety nigdy nie trafiłam.

Gość moja ma 2,5 roku
no moze nie masumi, ale reklame pamietam z papugami i taka zielono - pomar butelka, a moze jej kupisz wykrzyknik , albo cos z z chansona to tez te czasy.

Wykrzyknik absolutnie nie jest podobny, zbyt duszacy, Chanson też nie 9zielony powiedziałabym nawet, że śmierdzi), tamten był tak subtelmnym zapachem, ale równocześnie słodkim, a to się rzadko zdarza. W tamtych czasach był też od Coty chyba Shimo i on był w pomarańczowej butelce, słodszy od Giovanni, też już nie ma śladu po nim w necie, też butelka była taka jakby w paski.

Gość adriandadrianna nicko
a ja uwielbiałam ekstrawagance:) z (giwenshy) pieknnyy niema go od lat.

Gość sentymentalny8
Dzieki że sie odzywaćie Tak to były czasy wykrzyknika ale tak jak pisałem ona miała czerwony a nie czarny a czerwonego tez nigdzie nie moge znaleść. Może to ten Giovan ale też niema kurcze chyba będę musiał wymyslić inny plan :(

Gość Szukam Coty Shimmering Body Sp
Od dawna szukam tej wody perfumowanej, to byla jakas limitowana letnia kolekcja, mialam ja ok 8-9 lat temu :( Przezroczysta buteleczka, filoetowe napisy, zlote drobinki w srodku. Nie wiem czy z tymi drobinkami to byla letnia edycja i czy byly tez bez drobinek... COTY EXCLAMATION MANIA - SHIMMERING BODY PERFUME SPRAY tak wyglada buteleczka: http://www.simplyperfume.com/perfume/11/938/Coty-Exclamation-Mania-Shimmering-Body-Perfume-Spray-50ml.html Pisalam juz do tej perfumerii czy jeszcze sa w sprzedazy ale mi nie odpisali :( Jesli ktos je ma to odkupie!!! :)

Gość szkoda że wycofują zapachy
ja np uwielbiałam zapach pink suede avonu, a te dziady już nie robia i nie będą :/ :p prawdopodobnie nie ma już szans na zdobycie tego zapachu, a jesli nawet ktoś gdzieś ma - to jest to zwietrzały staroć. skoro wiesz, jakie nuty zapachowe zonie pasują, pójdźcie do dobrej perfumerii, poproście o pomoc sprzedawcę, niech Wam pokaże kilka. W niektórych perfumeriach, można kupić fiolkę z perfumami, odlaną z testera - wtedy z zapachem można się zapoznać i ew, zaprzyjaźnic