Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sentymentalny8

szukam nazwy dawnego zapachu perfum dla swojej żony

Polecane posty

Gość sentymentalny8

Poszukuje pewnego zapachu z lat licealnych mojej obecnej zony a wtedy dziewczyny tz. 1996-2000 zapach prawdopodobnie firmy COTY. Butelka taka chropowata w kolorach zieleni zółtego i pomarańczy. Butelka podobna do tej z linku ale szyjka nie taka długa. http://allegro.onet.pl/jennifer-lopez-sunkissed-glow-100ml-edt-tania-wys-i1816081314.html Przeszukałem juz allegro bo liczyłem ,że rozpoznam wizualnie ale sie nie udało. Ktos ma jakieś pomysły? Oczywiście nazwy nie pamietam niezwracałem wtedy na to uwagi. Chciałem zrobic żonie niespodziankę choc obawiam się ,że są juz wycofane ale może gdzieś znajdę jeszcze ale bez nazwy perfum nie mam szans. Bardzo proszę o pomoc.

Gość sentymentalny8
ponawiam prośbę

wrzuciłam twoje pytanie na inne forum, kilka osób zgodnie odpowiedziało, że to Jovan Fresh Mush -Coty. Mam nadzieję że tego szukałeś.

Gość Autorze Twoja żona to mój
"rocznik" liceum :-) To mogły być Jovan jak napisała Maja. Jednak wydaje mi się,że ich już nie ma w sprzedaży.

Gość sentymentalny8
Dzięki Wam wielkie ! :) Tak to te perfumy Jovan Fresh Mush -Coty. i to jest dobra wiadomość a ta gorsza to ta jak je zdobyć. No ale połowa drogi zamną. Zabieram sie za poszukiwania.

Gość sentymentalny8
No i znalazłem i sie załamałem odpowiedz od sprzedawcy : Posiadam 1 sztukę 100ml.bez atomizera z niewielkim ubytkiem -380zł oraz zestaw woda 100ml.z atom.+dezodorant 200ml.-480zł+ koszt przesyłki ubezpieczonej 20zł :(

Gość Autorze Twoja żona to mój
Sentymentalny8 aż się nie chce wierzyć :( ale zdzierstwo :(