Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studentzik

POZNAM MAMUSKE...POKOCHAM. Samotne dziewczyny pisac.

Polecane posty

Gość cicha marzycielka..
nie szukam milosci bo pewnie na necie i tak bym nie znalazla ....nie realne :P Tobie radze w realu poszukac byc moze tam znajdziesz....a jak naprawde szukasz milosci tak jak mowisz to napisz jaki jestes a nie co posiadasz.....;) to tylko taka rada ...pozdrawiam

Gość o matkoooooooooo zzzz
0.5/10

Gość A K I M A
Z berecikiem wszystko OK????? prawniku

Gość Wszystkiego naaaaaaaaaj :)
chyba prawiku :classic_cool: za prowo daje 2/10

Gość młoda stara
O, studencik. Witam. Wczoraj pytaleś na innym forum o możliwosci przetrwania związku, że nie jesteś stały w uczuciach, że natychmiast się nudzisz nową dziewczyną , że nie możesz codziennie patrzeć, jak "...sra, myje się i goli pod pachami.." A dzisiaj szukasz matki z dzieckiem? Po co? Matka z dzieckiem to poważna sprawa, nie dla takich studencików. Nawiasem mówiąc wątpię, czy w ogóle jeteś studentem...

Gość zwyklyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
a czemu mamuske>? a moze pociagaja Cie male dzieci?

Nie posadzajcie mnie o pedofilie...prosze bez takich zagran. Czas sie ustatkowac i jesli uda mi sie uszczesliwic choc 1 smutna mamuske ,to bede szczesliwy. Te kobiety stracily juz nadzieje,a ja chce dac im i sobie szanse.

Smiejecie sie ze mnie ,a ja chce kochac i byc kochanym :( . Chce sie budzic obok mojego slonka i razem zasypiac. Chce jej ofiarowac wszystko :( .

Gość sliweczka...
hehheh napewo taka milosc znajdziesz jak dalej bedziesz wypisywal na forum ile kasy masz to milosc bezwarunkowa bedzie :P

Nie o kasie tu jest mowa. Mowa o bezgranicznej milosci. Pytanie czy jestes w stanie skoczyc w ogien za swoim mezem ,bo ja za toba przyszla mamusiu moich dzieci...tak:)

Eh...Zal mi serducho sciska ,jak widze te samotne mamuski z wozkami. Smutno jest mi gdy pomysle ,ze dzieciatka beda sie wychowywac bez ojca.. :(

Zdz,dojrzalem do tej decyzji. Nie jestem szczeniakiem,ktory po tygodniu nudzi sie swoja zabaweczka. Tym bardziej ,ze ta zabaweczka bedzie zywa istota. Mam szacunek do czlowieka i wiele milosci do rozlokowania.

Gość Sheen
To pewnie z Tobą wczoraj była prowadzona rozmowa. Pewnie pamietasz mój pseudonim.

Gość Sheen
młoda stara a pamiętasz jak napisał że żona to przypadkowa poznana osoba i nie będzie jej kochał miłością bezwarunkową?

Zona,nie jest kobieta...Jest moim odbiciem,uzupelnieniem,blaskiem w moich oczach,szczesciem na mojej twarzy:).

Gość sliweczka...
młoda stara a pamiętasz jak napisał że żona to przypadkowa poznana osoba i nie będzie jej kochał miłością bezwarunkową? o jakiej milosci wogole mowimy ....facet ktory zeby zdobyc kobiete wymienia co ma i co jeszcze bedzie mial o jakiej milosci moze mowic....no nie zartujmy sobie ,milosc to powazna sprawa szczegolnie jesli jest dziecko.....z drugiej strony dziwie sie matkom ktore sie proponuja do takiego zwiazku majac dziecko i nie znajac faceta ....

ale co maja do stracenia? tylko ze najczesciej jest tak wlasnie, ze owy kandydat na tatusia niestety nie zdaje sobie z ogromu obowiazku w jakim chce uczestniczyc. takze nie moze juz tak sobie odejsc, bo zawsze jest to dziecko i jego uczucia.

Gość Sheen
Nie no naprawde, uśmiałam się. Masz dar do poprawiania humoru. Może cierpisz na rozdwojenie osobowości.

Gość Sheen
Taa dobre chęci, szkoda że wczorajszej konwersacji nie przeczytałyście.

Gość Sheen
Szkoda gadać...

Sheen ,przepraszam jesli kiedys Cie urazilem. Jestem zwyklym chlopakiem,ktory tak jak ty ma marzenia,wady i nadzieje,ze jutro bedzie lepiej :(

Gość jgjgjgjgjg
"Moje oczy sa niebieskie,infantylna cipo twkje durne slowa splywaja po mnie ,jak sperma twojego gacha po twojej pryszczatej mordzje." zajebistą masz fantazje chłopcze.Dzieci nie powinny mieć dzieci,do spania bo lekcje w szkole przegapisz

Gość jgjgjgjgjg
i ten nick..TZik ......jak dziecko neostrady jakieś pokemon jebany :O no tak,ale to takie kól i trendi :D:D i jeszcze Boshe moshe ciooo?? a,sorki,tzioooo