Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studentzik

POZNAM MAMUSKE...POKOCHAM. Samotne dziewczyny pisac.

Polecane posty

Gość Sekuritatis
Ja pierdolę jakie bzdury najmocniej przepraszam za inwektywy ale tego się nie da czytać na spokojnie. Ludzie to mają naprawdę popieprzone w głowach. Chłopczyku Ty to się lepiej pilnie ucz i pieniążkami tatusia świata nie ratuj. Kobiety są o wiele silniejsze niż przypuszczasz nie potrzeba im nieopierzonego studenciny pobrzękującego nie swoim bilonem. Ja też mam dzieci-synków i bez urazy ale dobry ojciec to naprawdę musi być facet z jajami. Mam zajebistego męża dlatego wiem co mówię. Może to ostre słowa ale weź się chłopczyku za książki wykształć się i dopiero jak SAM do czegoś dojdziesz ogłaszaj to na internecie. WSTYD!

Gość precz z pedofilamiiiii
Pedofil z ciebie, z dziecmi ci sie chcialo zabawiac i desperacko szukasz kobiety z dzieckiem /W takim razie znajdz sobie babke bezdzietna i sobie zrob kindra , co tak ci sie spieszy aby juz z dzieckiem vyla a ty w kochajacego ojczyma bys sie zamienial w doslownych sensie kochając co?? pedofillu jeden spierdalaj stąd

Eh..taki romantyk,jak ja nie pasuje do dzisiejszego swiata. Ja chce zyc miloscia ,a wy plujecie jadem i orzypominacie o dennej rzeczywistosci.

Nie bede odpowiadal na serie inwektywow skierowana w moja strone. Nie rozumiecie,ze mam prawo do szczescia u boku kochanej zony?

Gość jola11
wyszalej sie małolacie bo jeszcze masz pstro w głowie :)

Gość Komendant ...
ale ty jestes denny :O te twoje żarty są żenujące.

Gość Sheen
Chłopiec ma poczucie humoru. Trzeba mu przyznać, jest się z czego pośmiać. :)

Gość siysi 18
taki typ jak ty 20-letni comoze miec w głowie ????

Nie jestem chlopcem. Jestem mezczyzna. Chlopiec nie nadaje sie na ojca i meza. A ja chce dac swojej kobiecie bezpieczenstwo , milosc. Czy tak duzo wymagam?

Gość siysi 18
duzo nie wymagasz :) ale w twoim wieku tylko Ci sie wydaje ze chcesz miec kochajaca sie rodzine,powaznie to tylko u ciebie chwilowe szybko bys sie ta rodzina znudził i powrócił do rozrywek

Gość ooojui
jaki z ciebie mezczyzna pewnie jeszcze dobrze jaj nie masz obrosnietych hehe :)

Eh...jedyne czego pragne,to uczynic z niej ksiezniczke :( Nie chce widziec jej zlamanego usmiechu. :(

Gość Sekuritatis
Typowe zachowanie młodych gnojków 'nie zgadzacie się ze mną to się obrażę i nie będę pisał'. O dzieciach to Ty wiesz tyle ile masz pojęcia o sobie (zakładając że jakąś tam świadomość siebie masz). O Boże cóż to znowu za zbawiciel...

Wiedzialem,ze uslysze slowa pogardy. Nie lekam sie mimo to. Czekam i bede wytrwaly,bo jest o co walczyc.

Gość niuśka 34
ale ty jestes głupiutki :):)

Gość Sekuritatis
A tak na marginesie kobieta nie potrzebuje aby ją traktować jak księżniczkę tylko jak KOBIETĘ równorzędnego partnera a nie utrzymankę i całodobową opiekunkę do dzieci połączoną z darmową pomocą domową-och przepraszam pomoc domową funduje Tatuś. 'księżniczka' a to dobre...

Gość Sekuritatis
A tak na marginesie kobieta nie potrzebuje aby ją traktować jak księżniczkę tylko jak KOBIETĘ równorzędnego partnera a nie utrzymankę i całodobową opiekunkę do dzieci połączoną z darmową pomocą domową-och przepraszam pomoc domową funduje Tatuś. 'księżniczka' a to dobre... To ja chyba muszę być CARYCĄ...

Gość niuśka 34
I te panie co wyzej się wypowiadały '' a skąd jesteś '' ja mam 3 letnią coreczkę - ONE SĄ JESZCZE GŁUPSZE NIZ TY Jakie głupie naiwniary :)

Eh drogie panie. Duzo przeszlyscie w zyciu i stad ten jad. Ale ja chce wam pomoc. Potrzebujecie ciepla i poczucia bezpieczenstwa. Wiem ,ze jestescie twarde ,ale gdy was przytule to zobacze wasze prawdziwe oblicze. Nie musice sie wstydzic lez,przy mnie mozecie plakac :) . Ja pocaluje w czolko i zapewnie ,ze bedzie lepiej.

Gość Sheen
Boki zwijam ze śmiechu. Najlepsze jest to, że my się tu produkujemy, żeby uświadomić mu coś, a on sobie z nas najzwyczajniej w świecie jaja robi.

Sram na ciebie i nie mam czego sprawdzać. Jednakże mitomanisz dziecko. Dla zmyłki, jasne. :D Sam się już gubisz w swoich kłamstwach, wypyerdalaj.

Gość gość
Wejdź na http://www.dyskoteka.co/. Tam z pewnością znajdziesz kogoś odpowiadającego twoim wymaganiom :) Ja już niejedną mamuśkę poznałem i wiem co mówie :)