Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agasennn

suchy kaszel

Polecane posty

Gość agasennn

witam, mam 18 lat, od jakiś 2,5 roku mam suchy kaszel, przy tym nie mam zmian ani w płucach ani w oskrzelach. wyszukali mi ze mam to z alergii wiec już odczulam się na roztocze rok i jak na razie nie widzę różnicy a do tego jestem uczulona na brzozę i olchę. to nie jest tak, że kaszlę zawsze- ale mogę w każdej chwili wywołać ten kaszel, podczas choroby czy przeziębienia kaszel sie nasila i często mnie dusi, mialam badania na robaki i nic nie wyszło, krew w porządku, spirometria w porządku. dużo ludzi porównuje ten kaszel do takiego jak mają gruźlicy. czy ktoś kiedyś spotkał sie z takim przypadkiem i wie co można z tym dalej robić? dziękuję za pomoc

Gość ....finka
Doradze skutecznie na gg

Gość kmnmknjuhb
finka ....doradzi za kase:O

Gość oooooooooooy
moze masz ruflux? zarzucanie tresci pokarmowej powoduje min.kaszel moja kolezanka miala gruzlice.kaszel byl paskudny i mokry. znowu jej maz pracowal w piekarni.ten to dopiero kaszlal!okazalo sie ,ze maka znaczy ten pył by go udusil-alergia.

Gość agasennn
miałam niedawno w sumie taki okres ze czesto strasznie łapała mnie zgaga i to dość bolesna, że aż ruszać się nie mogłam i czasem jeszcze czuje jakby mnie miała zaraz łapać. ale jak sie oczytałam o tych wszystkich chorobach ktorych skutkiem może być kaszel jaki ja mam to mogłabym powiedziec że mam każdą chorobę, ale gdy pojde do lekarza to bede uważała na to żeby nawet o takich drobiazgach jak zgaga mówić