Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Czy duża jest różnica między tymi butami?

Polecane posty

Poza marką i ceną ;) http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/damskie/damskie-buty-damskie/00006001068500/p%C3%B3%C5%82buty%20damskie.prod?r=5&c=3&filter_size=all&st=PRODUCT&filter_cat=damskie/damskie-buty-damskie/buty-damskie-szpilki http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/damskie/damskie-buty-damskie/00006001068423/p%C3%B3%C5%82buty%20damskie.prod?r=5&c=3&filter_size=all&st=PRODUCT&filter_cat=damskie/damskie-buty-damskie/buty-damskie-szpilki Te pierwsze dzisiaj mierzyłam i się na nie jakoś tak napaliłam.. tych drugich no nie wiem.. nie widziałam jakoś :O Teraz się zastanawiam czy warto przepłacać? Nie mam żadnych szpilek z tych marek więc nie wiem właśnie jak to się ma do ich jakości

mi się wydaje, że w tych pierwszych dłużej polatasz. Nie znam marki z doświadczenia, ale wiem, że buty z Graceland są tylko ''na chwile''. Gorszej jakości materiały no i po krótkim czasie użytkowania będą wyglądały jakbyś je nosiła przez ładne pare lat, takie ''wynoszone''. ale jeśli to mają być butki tylko na chwilę, do polatania od czasu do czas to nie warto przepłacać i kupić tańsze. Chociaż te pierwsze jakoś bardziej mi w oko wpadają niż te drugie, ja bym się nie zastanawiała :)

Kurde no właśnie jakoś tych drugich nie widziałam na sklepie... tzn może stały, ale myślałam, że to całkiem te same i teraz nie wiem czy warto jechać drugi raz i mierzyć tańszą wersję... bo pierwsze są bardzo wygodne, ale brak mi funduszy 😭 Buciki mają być hmm do polatania teraz na chwile ( kupiłam na początku miesiąca już botki, ale teraz na ostatnie słoneczko te mi się wydają bardziej odpowiednie ), a na przyszły rok to już pewnie mi dojdą też jakiś inne, no i ogólnie jeszcze w szafie przecie coś jest ;) więc jako tako buty służą mi zawsze na długo bo ciągle inne ubieram... pytam bo nie chce się wkopać, że okażą się jakoś totalnie wadliwe

Pierwsze są ze 'skóry', czyli tak z deichmanowskiego na nasze z najgorszej jakości skóry, ale jednak skóry. Drugie to poliwęglan specjalnie przerobiony, czyli ekoskóra ;)

Nooo.... obawiałabym się tego :P Mi każde buty które w ccc kupiłam czy deichu po miesiącu zaczynają śmierdzieć, i albo są do wyrzucenia, albo musze wydawać na środki specjalne do obuwia... W sumie więcej tam nie kupię :o

Gość ldllflkgggggg
Pieprzycie panny, albo nogi wam po prostu śmierdzą. Mam kilka par co sezon z Deichmana i nie mam żadnego problemu, co więcej te buty się jakoś dziko nie defasonują. Dzieją się generalnie dwie rzeczy: scierają się bardzo szybko fleki (co nie jest problemem) i niestety zdzierają również obcasy, a raczej ich zewnętrzna powłoka, co wygląda dość paskudnie.

Ja mam z Boti kozaczki to spoko są, 3 rok już śmigami poza flekami nic nie robiłam - a w nich akurat w zimowym sezonie chodzę dzień w dzień ;) ( dałam niecałe 100zł) Teraz kupiłam tam botki, ale zaledwie dwa razy miałam dopiero ubrane to jeszcze w sumie nic nie sztyfci ;) No ale tych właśnie marek nie znam... hmm no to nie wiem.. pojadę przymierzę... jak będą idealne jak tamte to kupie - najwyżej znajomi przestaną mnie zapraszać :D Kurde noooo żeby chociaż trochę je przecenili 😭

ldllflkgggggg Pieprzycie panny, albo nogi wam po prostu śmierdzą. Mam kilka par co sezon z Deichmana i nie mam żadnego problemu, co więcej te buty się jakoś dziko nie defasonują. Dzieją się generalnie dwie rzeczy: scierają się bardzo szybko fleki (co nie jest problemem) i niestety zdzierają również obcasy, a raczej ich zewnętrzna powłoka, co wygląda dość paskudnie. Noo nie przesadzaj wiadomo, że jest różnica w butach z lepszej i z gorszej "skóry" bo inaczej przepuszcza albo raczej nie przepuszcza powietrza 🖐️ Może akurat trafiałaś na te lepsze.. tu mam dwie prawie identyczne pary to jakaś musi być różnica skoro jest 100zł różnicy w cenie... a nie znam więc pytam jaka to różnica ( już wiem, że skórą się różnią przede wszystkim ) Fleki itp to spoko - chyba w każdych butach trzeba wymieniać... obcasy obie pary mają w materiale więc podejrzewam, że ścieralność i tu będzie taka sama