Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość medrzecz Doliny

drazni mnie Polaczkowatosc

Polecane posty

Gość medrzecz Doliny

dlaczego Polacy nie maja dystansu do siebie? nie zauwazyliscie ze to my jestesmy kreowani a nie my stwarzamy zycie? brakuje nam poczucie pewnosci siebie,poczucia zabawy.

Gość stary to kafeteria
wyluzuj - to forum rozrywkowe, na które większośc ludzi wchodzi dla jaj. Nie znalazłeś w sieci lepszego miejsca na mowy do Polaków o ich wadach narodowych? Dlaczego Polacy muszą tworzyć patos nawet na kafeterii? Może na red tube jeszcze napisz coś patriotycznego.

Gość medrzecz Doliny
stary to kafeteria. Fajnie ze tak ale mozemy pogadac tez o czyms tworczym a nie tylko o tym jak zrobic loda albo ze maz mnie zdradza albo czy mam wybrac bezowe szpilki czy turkusowe trampki

Gość grabarz marian
przykładem takiego żałosnego polaczka jest niejaki wiertyp, frustrat zaglądający ludziom do łóżek i wkurwiający się, że inni mają życie seksualne a on niestety ma tylko red tuba, nienawidzący wszystkich a najbardziej chyba siebie samego.

Gość medrzecz Doliny
a co gniazda to coz od nas zalezy jaka Polska bedzie a poki co mamy chrzescijanski ciemnogrod

Gość Dla POmatołów
koszery atakujom

Ale ty oczywiście jesteś inny, prawda? Większość zwolenników Korwina na kafe to jajcarze, jeden zakłada tematy o kaczyńskim i wcale nie musi być jego zwolennikiem, bo ośmiesza PiSaków ;)

Powiem wam tak - wieś w Holandii też nie jest jakoś szczególnie fajna. Powiedziałbym, że tam są wszystkie najgorsze rzeczy z polskich zamkniętych społeczności wiejskich.

Gość grabarz marian
tylko tyle masz do powiedzenia debilu forumowy? To, że jesteś zjebem widzi każdy i nie nazywaj mnie swoim antyfanem bo mam cię głęboko w doopie mentalny impotencie.

Gość mysle ze lata zaborow, potem i
wojny i okupacja sowietow spowodowaly ,ze wciaz czujemy sie niepewnie , tego sie nie da zmienic w jednym pokoleniu. Ale i tak ludzie sie teraz o wiel czesciej usmiechaja do siebie, niz za komuny , ktora akurat dobzre pamietam.