Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnkka88

Proszę o pomoc...;((

Polecane posty

Gość nnnkka88

czuję się taka beznadziejna. skończyłam kosmetologię i szkołę masażu. Mam kupę szkoleń. Nie mam pracy,bo pracowałam w 4 różnych gabinetach i wszędzie dostawałam marne grosze 0d 600-1000zł. Byłam wykorzystywana i poniżana. Myślałam o własnym biznesie, ale okazuje się,że jest lipa,bo opłaty za lokal, zus itp. i albo się dokłada,albo wychodzi się na zero,albo zarabia się jakieś 500zł i to jeszcze w jakim stresie człowiek musi żyć. Przez to,że we wszystkich gabinetach traktowali mnie jak gówno, mam dość i boję się zaryzykować w 5 salonie. Myslałam,żeby się przebranżowić, ale nie mam pomysłu na co i czy po tym będzie praca :/ Za granicą byłam, ale też nie wyszło. K**wa...co jest ze mną nie tak?? za co się wezmę to wszystko się pieprzy :/ Znajomi, pracują, kupują mieszkania i mają dobrą pracę i zarabiają konkret. A ja ciągle dno!

Gość nnnkka88
upupupup

Gość am*
Nie tylko ty ja tak samo się czuję. Chcę założyć soją firmę, ale nawet nie wiem skąd wziąć jakąś kasę

Gość nnnkka88
są dotacje na własny biznes z UP, ale śmieszne pieniądze

Ja marzyłam (i nadal marzę) o otwarciu sklepu z moim własnym rękodziełem. Szyję ( w tym torebki z dżinsów), maluję, tkam, robię biżuterię, na drutach... I co z tego mam? Kurczę, mam marzenia. I tyle.

Gość nnnkka88
z Warszawy :(

Gość am*
Można zrobić jedną torebkę i wystawić na allegro i zobaczyć jak szybko pójdzie

Gość bardzotorozumiem
To ja jestem kolejna, tez mam jak ty wyksztalcenie itd., ale niestety brak pieniedzy. Ciagle sie staram, zeby bylo lepiej. Ale jakos mi nie wychodzi. Obserwuje znajomych i to czasem nagjorszych tlukow i im sie udaje...

Na Allegro? Na Allegro swojego czasu sprzedawałam swoje obrazy. Nie powiem, szły. Ale teraz zrobiła się taka konkurencja (z utratą jakości), że szkoda mi pieniędzy na zapłatę za "pustą" aukcję.