Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiziamizia1

dziś usłyszałam dołujący tekst od gina

Polecane posty

Gość kiziamizia1

Na usg wyszło 4.6 tc pecherzyk ciazowy ma 15 mm pecherzyk zoltkowy ma 5 mm po czym ginekolog stwierdzil ze "nie wygląda to dobrze" bo pecherzyk ciążowy jest spłaszczony. Czy mam sie juz zegnac ze swoimi marzeniami? caly dzien placze i sie modle..

Gość halibut to jest taka ryba
ale w czym rzecz ? nie bedziesz mogla zajsc w ciaze czy o co chodzi ?

Gość kiziamizia1
powiedzial ze ten pecherzyk ciazowy jest splaszczony co oznacza ze to wszystko jest mniejsze niz byc powinno za 10 dni mam sie zglosic na dokladniejsze usg ale uzyl slow "nie wyglada to dobrze" i pograzyl mnie tym samym

Nie stresuj sie. Ja kilka tygodni temu usłyszałam, że mojemu dzecku serduszko za wolno bije i tyle. Inny lekarz powiedział mi, że spokojnie ma czas zeby sie rozkręcić (to był początek 5 tygodnia). Dzisiaj jest wszytsko w porzadku. Moze spróbuj iść do innego lekarza?

Gość taka beta to znak
zrób w międzyczasie betę (dwa razy w odstępie 48godz.) będzie widać czy jest prawidłowy przyrost hcg.

Gość gbsffs
najlepiej to sięnei przejmuj lekarze tak mają że czasem coś palną zanim pomyślą mnie też od początku straszyli, że serce bije za wolno, że to ze tamto i co? i nic; mój synek urodził się normalny zdrowy, a ja się tylko niepotrzebnie martwiłam