Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiziamizia1

dziś usłyszałam dołujący tekst od gina

Polecane posty

Gość kiziamizia1

Na usg wyszło 4.6 tc pecherzyk ciazowy ma 15 mm pecherzyk zoltkowy ma 5 mm po czym ginekolog stwierdzil ze "nie wygląda to dobrze" bo pecherzyk ciążowy jest spłaszczony czyli niepoprawny zbyt maly. Czy mam sie juz zegnac ze swoimi marzeniami? caly dzien placze i sie modle.. pisze tu bo na "ciazy" chyba nikt nic na ten temat nie wie tylko ciagle zadaja glupkowate pytania

Gość jfnhkc,fjghj
żebyś się nie zesrała idz płacz dalej

Gość dziewczyna janosika .
weź sobie znajdz bardziej intersujące marzenia matko polko od siedmiu boleści, może jakieś podróże, sztuka... a nie tylko rodzenie bachorów :/

Gość kiziamizia1
spierdalaj zobojetniały gowniarzu zebys zdechł smieciu nawet sobie ksywki nie umiesz porzadnej nadac leniu smierdzacy

Gość kiziamizia1
to nie ja SOBIE wystawiam swiadectwo dojrzalosci :-) to mnie cieszy

Gość lasmilas
kizia z takim podejściem pęcherzyk się nie utrzyma.

Gość zniesmaczona magda
ahahahahahahahaha odezwała się matka przyszłego dziecka, wstyd! Ja ci śmierci życzyć nie będę ani twojemu pęcherzykowi :D ale trzymaj język za zębami idiotko bo co komuś życzysz do ciebie szybko wróci.

Gość kiziamizia1
moze to by bylo latwiejsze gdybym w zeszlym roku nie poronila w 4 miesiącu ciazy:-(

Gość mortall.c.
kiziamizia1 idz już spać albo wygadaj się swojemu chłopu, chcesz kogoś wziąc na wzuszenie ? No to zły adres. Polecam jakieś forum z matkami polkami tam się wszystkie popłaczą :D

Gość kiziamizia1
zniesmaczona idz spac dziecie spojrz na zegarek jak dziecko spiace to marudne brudzisz mi topic jadem btw bede ludziom niezyczliwym zyczyc tego na co zasluguja zlozyczac mnie - skumalas?

Gość laureczka eczka
debilka jojczy że pęcherzyk za mały a w następnym poście zyczy komuś śmierci ech napisałabym więcej ale może lepiej nie.

Gość kiziamizia1
ale trafilam:-) ok poczekam jeszcze chwile na odpowiedz w temacie i ide

Gość zniesmaczona magda
"żebyś się nie zesrała idz płacz dalej" oj faktycznie nazłorzeczył ci po byku :D w sumie się nie dziwie że ten pęcherzyk rosnąć nie chce w takiej okrutnej babie.

Banda pojebańców :O:O:O:O Autorko nie martw się myśl pozytywnie nie stresuj się wiem,że łatwo pisać ,ale musisz się ogarnąć bo stres i łzy nie pomogą trzymam za ciebie kciuki :)

Gość nie spinaj sie tak bo jesli
matka natura zadecydowala ze dzieci miec nie bedziesz, to chocbys i na glowie stanela i uszami zatuptala, to nie bedziesz miala. trzeba czekac na rozwoj sytuacji a nie biadolic. zobacz, bidule przepelnione sa.

Gość kiziamizia1
jak dobrze ze ludzie tacy jak tu pisza (bez konkretow) istnieja tylko tutaj czyli jak dla mnie nie istnieja, ale co mozna powiedziec o tych co siedza o 2.00 w nocy na kafe i komentuja w podly sposob troski innych jakim to trzeba byc skonczonym debilem bez uczuc pustym i małym Kim jest czlowiek ktory nazywa smutna i zaniepokojona przyszla matke matka polka od 7 bolesci kim jest ham co pisze idz gdzies indziej po wspolczucie czy zycie prywatne takich zer wyglada chociaz w 1/3 tak jak tu? zawsze mnie to zastanawia i zawsze dochodze do wniosku ze chyba cos w tym musi byc dobrej nocy wszystkim

Gość zniesmaczona magda
hmmm kim trzeba być żeby pisać do kogoś "obyś zdechł" hmmm czyzby matką polką od siedmiu boleści która nie ma co robić o 2 w nocy tylko siedziec na kafe życzyc komuś śmierci i żalić się ze swoich nieszczęśc jakby była pępkiem świata.

Gość kiziamizia1
Angel staram sie myslec pozytywnie ale strach jest dopiero jestem na swiezo po rozmowie z ginekologiem zaniepokoil mnie

zniesmaczona magdo, czepiasz sie szczegolow :classic_cool:

Gość kiziamizia1
zniesmaczona obys zdechla:) obys zdechla narodzila sie ponownie i zdechla znowu widze ze Cie to strasznie ruszylo:-) ojejku obys zdechla raz jeszcze ale tym razem tak zebym Cie tu nie widziala smieciu

Gość zniesmaczona magda
po prosto drażni mnie jak ktoś udaję taką wrażliwą a w następnym poście bez skrupułów i to jeszcze prawdopodobnie w ciązy pisze do kogoś żeby zdechł no kurde ręce opadają.

wlasnie dlatego nie bedzie miala dziecka, bo zlozeczy innym :)

Gość aneta. B.
nawet miałam zacząć współczyć autorce ale już mi przeszło :D oj głupiutka dziewczyno :)

Gość kiziamizia1
ojej to niech Ci opadna do konca i idz stad i mysl nad tym jak ktos tak moze cala noc a pozniej snij o tym jak ktos tak moze w dzien i znow wroc na kafe w nocy i dalej sie zastanawiaj a rece niech Ci opadna tak ze ich nie podniesiesz dzwigajac ciezar tej wiedzy

Gość kiziamizia1
nie ma to jak pisac pod kilkoma nickami co?:) i wspierac siebie w durnocie jakie tchorzostwo w ogole..

ludzie, z ktorych jad wylewa sie kazda dziura ciala, niestety nigdy nie maja dzieci :( a jak juz zachodza w ciaze, to jest ona poroniona :(

Gość kiziamizia1
bo na pewno mnostwo pojebow siedzi na kafe o tej porze co sie interesuja tym topickiem jedna idiotka sie zainteresowala

kizmizia1 tez uwazam ze pisanie pod kilkoma nickami to dziwna rzecz, jednak jeszcze gorsze, obrzydliwe, pozalowania oraz potepienia godne jest zyczenie komus smierci.

Gość kiziamizia1
jakie teorie ! wow udowodniono medycznie ze jak sie z kogos wylewa jad to nie moze miec dzieci kurcze jakie to madre w sumie szkoda ze to nieprawda podobnie jak szkoda ze rodza sie dzieci alkoholikow w patologicznych rodzinach