Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pluciak20

:((

Polecane posty

Dlaczego niektore dziewczyny sie tak nie szanuja ? :(( Co z jakas dziewczyna sie umowie i mi sie spodoba to kumple mowia ze ja ruchali.. zaczynam sie zastanawiac czy jeszcze jest wiele takie co szanuja swoje cialo.. imprezy imprezami ale no kurwa ..

Gość pan dziekan
bo wiesz my laski juz tak mamy ze najpierw kradniemy kutasy a pozniej do cipek chowamy i takie sa tego rezultaty

To, że koledzy mówią Ci, że ją ruchali, znaczy tyle, że prawdopodobnie kosza im dała i teraz jej dupę obrabiają....

Gość kobiety z kafeterii
bo wiesz my laski juz tak mamy ze najpierw kradniemy kutasy a pozniej w cipkach chowamy

Gość oohooooooo
Przykro mi. Takie czasy nastały. Kazdy z kazdym musi sie sexić , chlać wode i sie lansowac . W przecwnym razie jesteś skonczony i skonczysz z depresja :D

Wiadomo kazdy popelnia bledy ale pasowaloby wyciagnac jakies wnioski z tego a nie dalej sie ruchac z kim popadnie. Np. popatrzcie sobie na portale takie jak fotka pff to przeciez miesa do ruchania.. zadna tam sie nie szanuje .. tylko prosi sie o wyruchanie. Na dyskotekach odkrywaja swoje ciala.. w ogole katastrofa jak sie poprzechodzilem po imprezach. Mam nadzieje ze poznam kilka studentek co jednak sie szanuja. No wlasnie nie.. ci kumple to z tego samego branzy co one.. tez ruchaja co popadnie to i wiedza ktore latwo daja.

Facet może przelecieć dziesiątki a kobieta ma się szanować. :D Dobre :D A tak serio zmień otoczenie. Znam dużo dziewczyn które są jeszcze dziewicami więc to ty szukasz tam gdzie nie powinieneś.

Gość ja tez nzma3
Ja tez znam dziewice, i one sa jeszcze gorsze ( jak dla mnie) chcą odrazu slubu i dzieci :O O czyms ciekawym w sexie mozna zapomniec :O bo sie pewnie brzydza :O

Nie chodzi o bycie dziewica. Chodzi zeby szanowac siebie a nie chodzic dumna caly tydzien a dawac dupy co sobote na imprezie.

Gość no kurde kolessss
Tak tak to dziewczyny sie nie szanują... ale ktoś te dziewczyny posuwa? I jakos ci posuwacze wyrzutów sumienia nie mają, nie mówiąc juz o szacunku.

dobra wiesz czego bylem swiadkiem w sobote? Spodobala mi sie dziewczyna w klubie , podeszlem zatanczylem z nia i poszedlem pic piwo. Podchodzi inny chlopak zaczyna ja macac za chwile wychodza... i kto tu mowi o szacunku.. To dziewczyna decyduje czy chce seksu a nie ruchacz. Jak powie nie to przeciez jej nie zgwalci bo taki przecietny palant boi sie takich rzeczy jak gwalt..