Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelkaaa ,,,,

Jakie dodatki do sukienki?? FOTO

Polecane posty

Gość u56
biust byłby dobrym dodatkiem :p

Gość amelkaaa ,,,,
ależ ja mam spory biust:D noszę miseczkę C ale tutaj byłam bez stanika i dlatego może to tak wygląda:) Pytam o dodatki

Gość dr Ilona W.
ładnie:) buty nude, torebka czarna malutka kopertówka, co do biżuterii to wszystko jedno, ja nie lubię przesady, założyłabym kolczyki+coś na szyję - coś krótkiego

bardzo ładna sukienka i bardzo ładna figura. ja bym założyła tylko jakąś bransoletkę delikatną i kolczyki..zależy tez od fryzury jaką masz. wszystko bardzo ładnie. nie lubię koktajlówek na weselach ale ta mi się wyjątkowo podoba.

Gość amelkaaa ,,,,
Dzięki za opinie:) Co do bransoletki to mam delikatną, srebrną, chyba ją założe i mam też delikatne wiszące kolczyki z cyrkoniami, myślę że będą pasowac, a na szyje to nie wiem właśnie co, myślałam żeby całkiem zrezygnowac z biżuterii na szyję:) a ten jaśniejszy kolor to róż taki jasny pudrowy, tutaj wygląda jak beż, dlatego nie wiem czy do różu pasują czółenka nude??

Gość amelkaaa ,,,,
a czarne czółenka będą pasowac?? sądze że do tej sukienki trzeba założyc czółenka skromne, bez żadnych kokardek i ozdób i koniecznie matowe, nie lakierkowe, tak??

nudzi Ci się czy jesteś taka zryta i nie możesz nic dobrać nawet jak ludzie piszą Ci nie wiem po raz który co powwinnaś dobrac. Ile razy założysz jeszcze ten temat????????????????

Gość amelkaaa ,,,,
eej a co ty do mnie pijesz, nie zakładałam żadnych tematów na ten temat :O chyba coś ci się pomyliło:D

Gość lootteeh
łądne ciałko😘