Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powróciłam znów

mam problem i potrzebuję rady, facet ogłasza się na portalach erotycznych

Polecane posty

Gość powróciłam znów

na samym początku znajomości znalazłam foty jakiejś dziewczyny, zapytałam kto to, skłamał że nie wie, kazałam pokazać pocztę gg i tele przeżyłam szok obiecał że to sie nie powtórzy ostatnio się często kłócimy o bzdury i w piątek poprosiłam o pokazanie telefonu, bo coś wzbudziło moje podejżenia, nie chciał pokazać, w koncu pokazał a tam jakieś erotyczne sms i mówi że raz wysłał i wciąż przychodzą chciałam zobaczyć gg i pocztę, nie pokazał, powiedział że nic nie jestem warta, że mu nie ufam, że nie chce takiej dziewczyny i woli być sam do końca życia ... złamałam hasło do gg, ale archiwum było wyczyszczone weszłam na historię przeglądanych stron same randkowe portale i erotyczne portale spisałam adresy i w domu się zaczęłam logować na to wszystko ogłasza się że jest samotny, pisze różnym dziewczynom komplementy, że jest zainteresowany seksem i cichym flirtowaniem myślałam że zejdę na zawał powiedziałam mamie i teraz mam pytanie, co byście zrobiły? jestem zrozpaczona, zakochałam się strasznie założyłam konto i na jednym z nich napisałam do niego jako że chcę się spotkać i teraz nie wiem, poczekać co napisze czy pojechać do niego i po prostu to zakończyć, wziąść jego mame i jego i pokazać to wszytko? w sobotę jest panienski jego siostry, nie wiem czy iść, on jest świadkiem więc wogole jak się bawić na weselu z takimi wiadomościami, pozatm za 3 tyg ma ciężką operację gdzie będzie potrzebiował spokoju żeby się nie pokomplikowało wszystko obraca przeciwko mnie i wychodzi to tak że jestem za wszystko winna a on cacy prosze poradzcie coś

myślałam że zejdę na zawał powiedziałam mamie" BUHAHAHAHAHAA :D nie ma to jak wspierać sie matką w takich momentach

Gość powróciłam znów
pokazałam mamie stronę, ja się pytam co robić w tej sytuacji z facetem a nie z mamą

Gość a bo to...
i co mama radzi?

Nie rozumiem czemu dziewczyna nie może się mamie wygadać? Niektóre matki i córki się przyjaźnią :/ A faceta rzuć i więcej się z nim nie spotykaj. Zapomnij, tego kwiata jest pół świata :)

Nie rozumiem czemu dziewczyna nie może się mamie wygadać?" wygadać a podjebać to sporo różnica :) Jest dorosła ? Więc powinna takie sprawy załatwiać ze swoim facetem nie z matką Jesli by doszło to porozumienia miedzy ta parą to u matki ten koleś jest juz na zawsze spalony rozumiesz już?

Gość Kciw Ria
Nie zwracaj uwagi na komentarze tego kafeteryjnego idioty Regresa :o a co do Twojego faceta, ja nie wiem nad czym sie jeszcze zastanawiasz. Powinnas mowic o nim eks moim zdaniem

Gość niedobrze_mi
ogłasza się że jest samotny, pisze różnym dziewczynom komplementy, że jest zainteresowany seksem i cichym flirtowaniem" I Ty masz jeszcze jakieś wątpliwości? Naprawdę nie wiesz, co zrobić?

oj biedny chlopczyk, "spalony u mamy", a mozgownica wczesniej nie mogl ruszyc? w zwiazku jest to po cholere oglasza sie jako samotny na portalach i wyrywa panienki? no jasne, przeciez mezczyzne jak zwykle trzeba kryc, bronic, bo "to tylko facet", najlepiej zataic wszystko i przed rodzicami i przyjaciolmi udawac super szczesliwą ze swoim ukochanym:) Oj Regres..

Naprawdę nie wiesz, co zrobić? " ona dobrze wie tylko przyszła sie tu utwierdzić w przekonaniu że tak maja wszyscy i że nie jest jedna jedyna z takim problem Typowe dla słabych i zlęknionych nastolatek którym trudno przychodzi zdobywanie faceta ...

sun6 tez nie rozumiesz ? Tu chodzi o to że w takich sprawach radzi sie matki !!! A gdzie ma własny rozum? gdzie podziała sie logika u tej kobiety? co ja gadam ? LOGIKA U KOBIETY? to oksymoron :P Laska dawno powinna kopnąc faceta w dupe i w ogóle nie powinna tu podejmowac jakiegokolwiek tematu w tej kwestii

Gość niedobrze_mi
Regres Wiem, ze wie. Tylko zastanawiam sie, co się jeszcze musi stać, zeby to w końcu zrobiła. Bo teraz to jest etap użalania, nie działania, niestety.

Tylko zastanawiam sie, co się jeszcze musi stać, zeby to w końcu zrobiła" koleś im więcej bedzie skurwysynem tym panna bedzie miała coraz to wieksze dylematy czy zostac z nim czy tez odejsc ... taki typ kobiety :)

Gość powróciłam znów
dla niego rzuciłam innego faceta :( a teraz on okazał się nieszczery i w ogóle... :( załamałam się :( wiecie co jest najgorsze? że byłam z nim w ciąży i poroniłam i to nas ze sobą tak mocno związało takie mocne przeżycie tu nie chodzi o to że inny mnie nie zechce :(

Regres, w takim razie zle cie zrozumialam, oczywiscie ona powinna , tzn ja na jej miejscu kolesie bym kopnela w dupe, skoro juz raz wczesniej numery odstawial, a teraz zrobil jeszcze gorszy, ale powiedzialabym mojej matce o tym, a to nie dlatego , ze nie mam "odcietej pepowiny", tylko dlatego, ze jest ona równa babka i jej mowie o takich rzeczach i nie widze tu akurat powodu zeby cos takiego ukrywac bo niby po co dziewczyna moze mloda, zakochana, naiwna i nie wie co robic.

nie uzalaj sie kolezanko, zakoncz znajomosc, chyba, ze chcesz miec rogi zawsze juz przyprawiane, widzisz jego obraz, ktory sama sobie wymyslilas, a nie jego samego

i jej mowie o takich rzeczach i nie widze tu akurat powodu zeby cos takiego ukrywac bo niby po co" tu chodzi o to by nie mieszać postronnych osób w konflikt dwóch osób Oczywiscie mozna sie doradzić coś tam ale opowiadania o szczegółach tego co zrobił (chłopak,narzeczony,mąż) swojej matce raczej tu nie wróży niczego dobrego tym bardziej nie będzie OBIEKTYWNEJ opinii ze strony matki

ale co akurat, powiedzialabym ze mnie oszukiwal , niby czemu nie mozna mowic mamie takich rzeczy, nie rozumiem, co tu ukrywac? nie chozi mi o to zeby ze sprawa leciec od razu do mamusi, jak mala dziewczynka, swoje sprawy trzeba rozwiazywac samemu

Gość proekozielona
myślałam że zejdę na zawał powiedziałam mamie hehehe... dobre ;) a moze mamuska niech do niego napisze na portalu ;)

tu nie ma nad czym deliberować gościowi mówi sie bay natychmiast !!! / chociaz nie wierze, że to autorka zrobi :) /

Gość uuuyuuuuu
Ona nie rzuci go , przyszla na forum wygadac sie ,wyzalic ,przyjdzie misiaczek ,powie przepraszam i znow bedzie to samo 🖐️

"tu chodzi o to by nie mieszać postronnych osób w konflikt dwóch osób Oczywiscie mozna sie doradzić coś tam ale opowiadania o szczegółach tego co zrobił (chłopak,narzeczony,mąż) swojej matce raczej tu nie wróży niczego dobrego tym bardziej nie będzie OBIEKTYWNEJ opinii ze strony matki "---tez dokladnie tak napisalam, najpierw samej rozwiazac sprawe jak na dorosla osobe przystalo. ja bym nawet przyjaciolce takich rzeczy nie opowiadala

Ona nie rzuci go , przyszla na forum wygadac sie ,wyzalic ,przyjdzie misiaczek ,powie przepraszam i znow bedzie to samo " no cos w ten deseń :D

Gość Mis Push-upek
Nie zrobi tego, to jest pewne. Mialem jz kilka osob z takimi problemami - tylko placz, ale jak co do czego - ale ja go tak mocno kocham - A ten ja dalej w bambuko HAHAHAHA Glupota nie zna granic;p

Gość powróciłąm znów
ja wiem że to się łatwo mówi moja siostra jak i mama też miały przeboje, dotarli się na dupach siedli i wiem że tego kwiata jest pol świata w moim tylko jest taki problem że ma milion kont na różnych portalach i sobie pisze, a pracuje od 6do23, więc nie wiem kiedy miałby się spotykać nie wiem czy nie przeczekac, byc milusią i kochaną, a później mu nie wyjebać numeru jakiegos

Gość upppppppppppppppppppppppp
oj podziwiam cie ze nadal z nim jestes. ja sie rozstalam z chlopakiem gdy mi wyznal ze kiedys przespal sie z akonnica(jakas jego znajoma, zrobili to gdy jeszcze nie bylismy razem).