Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfe94239432

On mnie po prostu olał

Polecane posty

Gość jfe94239432

poznałam faceta , bardzo go polubilam , podrywalam go na kazdym kroku , az w koncu sie zauroczylam. Facet nie jest przystojny , przed 30 , bez prawka i bez jakiejs swietnej pracy. Za to charakter - dla mnie idealny Spotykalismy sie , wszystko bylo zajebiscie , PO PROSTU BYŁO GENIALNIE , tak mi sie wydawalo , i nagle on mnie zostawił be słowa. Bez wyjasnien , po prostu ot tak... Nie mam pojęcia czemu , szczerze jestem zdumiona , bo to faceci zawsze o mnie walczą , jestem ładną , zadbaną dziewczyną i wydawało mi sie , ze charakterami swietnie do siebie pasujemy, bo potrafilismy całymi nocami siedziec na łąwce w parku i rozmawiać. Jest mi przykro , bo stracilam juz wiare w normalnych facetów , bo tym incydencie , bo to był facet wrażliwy i czuły , a zrobił mi takie swinstwo , wiec jak ejszcze raz spotkam faceta , ktory sie nad sobą użala , to chyba dostanie ode mnie liścia :) Musiałam sie wygadać 👋

On jest w twoim guście ale może ty nie jesteś w jego. To jest życie i nie zawsze jest tak jak byśmy tego chcieli :(.

Gość jfe94239432
wiem wiem , ale mimo wszystko nie zostawia sie bez slowa, tym bardziej ze potrafilismy ze sobą rozmawiac. O wszystkim , o najbardziej wstydliwych rzeczach nawet , ale juz tego , ze nie chce ze mna byc , nie potrafil mi powiedziec? Ja rozumiem , ze moglo mu sie cos we mnie nie spodobac , ale wystarczylo to powiedziec !

Gość powróciłam znów
🖐️

Gość jfe94239432
Wiesz co , tego , ze napisalam , ze mial zajebisty charakter i pomimo wszystko sie zauroczylam , to juz nie zauważyłaś. A w pewien sposób jest to dla mnie wyznacznik , prawo jazdy było zawsze dla mnie priorytetem , i jak tylko miałam 17 lat i 9 misiecy od razu zapisałam sie na kurs , wiec jest to dla mnie ważne. 0/10 , uważasz ze to prowokacja? Niestety nie , i nie wiem co Cie moglo sprowokować?

Gość modlitwa uzdrowienie wewnetrz
Ojcze dobroci, Ojcze miłości, błogosławię Cię , uwielbiam i dzięki Ci składam za Twoją miłość , z której dałeś nam Jezusa. Dzieki Ci ,Ojcze, ponieważ w świetle Ducha pojmujemy , że On jest światłem , prawdą i dobrym pasterzem , który przyszedł , abyśmy mieli życie i abyśmy mieli je w obfitości. Dziś , Ojcze, chce stanąć przed Tobą jako Twoje dziecko. Ty znasz mnie po imieniu. Spojrzyj Twoim ojcowskim wzrokiem , pełnym miłości , na moje życie. Ty znasz moje serce i znasz rany mojej historii. Ty znasz wszystko to , co chciałem uczynić , a nie uczyniłem. Ty wiesz także o wszystkim , co uczyniłem albo co uczyniłem i czego żałuję. Ty znasz moje ograniczenia , błędy i mój grzech. Znasz moje zranienia i kompleksy mojego życia. Dziś , Ojcze , proszę Cię przez miłość , jaką obdarzasz Twojego Syna , Jezusa Chrystusa ,abyś wylał Ducha Świętego na mnie po to , aby ciepło Twojej uzdrawiającej miłości przeniknęło w najgłębsze tajniki mojego serca. Ty , który uzdrawiasz złamane serca i przewiązujesz ich rany , uzdrów tutaj i teraz moją duszę , mój umysł , moją pamięć i całe mojej wnętrze. Wejdź we mnie , Panie Jezu, podobnie jak wszedłeś do domu , w którym przebywali Twoi zalęknieni uczniowie. Ty stanąłeś pośród nich , mówiąc :" Pokój wam". Wejdź do mego serca i daj mi Twój pokój. Napełnij mnie Twoja miłością. Wiemy ,że miłośc usuwa wszelki lęk. Przejdź, przez moje zycie i uzdrów moje serce. Wiemy , Panie Jezu, że czynisz to zawsze , ilekroć Cię o to prosimy. Proszę Cie więc razem z Maryją , moją Matką , która była obecna na weselu w Kanaie , gdy zabrakło wina a Ty odpowiedziałeś na jej pragnienie, przekształcając wodę w wino. Przemień moje serce i daj mi serce szlachetne, serce wrażliwe i czułe. Daj mi serce nowe. Spraw , aby wytrysnęły we mnie owoce Twojej obecności Daj mi owoc Twojego Ducha , którym jest miłość , radość , pokój. Spraw , aby zstapił na mnie Duch błogosławieństw , abym mógł zakosztować i znajdować Boga codziennie , żyjąc bez kompleksów i bez zranień , razem z innymi, razem z moją rodziną , wspólnie z moimi braćmi. Dzięki Ci składam , Ojcze, za to , co czynisz dziś w moim życiu. Składam Ci dzięki z całego serca, ponieważ Ty mnie uwalniasz to TY rozrywasz moje kajdany i dajesz mi wolność. Dzięki Ci , Panie Jezu, ponieważ jestem świątynią Twojego Ducha, a ta świątynia nie może zostać zniszczona, ponieważ jest domem Bożym. Dzięki Ci składam , Duchu Święty za wiarę , Dzięki Ci za miłość , którą włożyłeś w moje serce. Jak wielki jesteś Panie , Boże Trójjedyny Bądź błogosławiony i uwielbiony , o Panie!