Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionawemgle

KTO ZROZUMIE MĘŻCZYZN??

Polecane posty

Gość zagubionawemgle

ok, wiem że jestem nienormalna. Nie osądzajcie mnie. Tylko proszę o rady mężczyzn. Mieszkam w hostelu. Tam poznałam najpierw Włocha, później Brazylijczyka. Z Włochem spotykałam się codziennie przez tydzień. I jak to włoch, złamał mi serce. Pwiedział, że jestem dobra dziewczyna, ale on widzi, że ja chcę związku, a on niedługo możę wróci do Włoch i nie chce mnie zranić. Teraz jesteśmy przyjaciółmi. Nie kochaliśmy się nigdy. W tym samym czasie co "spotykałam się " z Włochem, po kryjomu chodziłam do pokoju na pocałunki ( nie sex). Później zmieniłam pokój i teraz dziele pokoj tylko z razylijczykiem. No i wczoraj się zaczęło. Brazylijczyk powiedział mi, że on już tak nie chce, że jestem jego przyjaciółką, ale nie chce mieć problemów, bo widzi że ja wciąż mam chłopaka ( Włocha), że oni ciągle tu przychodzą do mnie ( Włoch z kolegą), iże nie urodził się do bycia kochankiem Ja już na poważnie "nie kręcę " nic z Włochem. Wczoraj on latał za mną właściwie, nie wiem co w niego wstąpiło. Zaczęłam płakać no i ostatecznie się "pogodziliśmy" z Brazylijczykiem. Pytanie czy on nie jest zmęczony mną, czy rzeczywiście nie chciał być tym drugim. pomocy

Gość zagubionawemgle
moze i maszrację. Lubie Brazylijczyka, ale wciaaz tesknie za Włochem aaaahhh faceci są nielepsi.

myślę że jesteś naprawdę niezdecydowana. tęsknisz za włochem ale jak się z nim spotykałaś to łaziłaś do innego "na pocałunki". faceci nie są lepsi? tak, faceci tez grają na wielu frontach. ale oni zazwyczaj wiedzą czego chcą

Gość akdsnfd
a za tydzien przeprowadzisz sie do nowego pokoju i bedziesz sie kochac w jakims arabie ;/ polki to jednak zdziry za granica. w polsce sie chyba tylko szanuja;/

Gość zagubionawemgle
Wiem to nie bylo fair. Ale tak jak napisalam nie chcialam oceny samej siebie, bo ja dokladnie znam. Teraz mam tylko Brazylijczyka , ale serce nie sługa. :( Ps. akurat mam Araba w pokoju, ale niestety nie pociągaja mnie.