Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wybieram69

WYBORY 2011/Na kogo zagłosujecie?

Polecane posty

Gość Wybieram69

Na kogo zagłosujecie?

Gość sufixxxxxxx
na pewnie nie na PO. ale tak to nie mam pomysłu :(

Gość zaraz padnę1
Nie wiem. Ale wiem na kogo nie zagłosuję. PO i Palikot odpadaja.

na pewno nie na PO, Palikota i PiS.. nie wiem, może na SLD.. albo jak nic nie wymyślę, to na ostatniego z listy partii na ostatniej stronie ;)

Gość ddddddddddddddd
SLD

Gość Mezczyzna 20
Na PALIKOTA!!! JAK mozna glosowac na Sld...rozumie jesli ktos glosuje na Po czy Pis ,ale sld ?!?!?! To jest pseudo lewica. Beton polityczny.

Gość nie ma za bardzo na kogo
wszyscy politycy to kurwy i złodzieje, nie mysla o dobru kraju i obywateli tylko o swoich kieszeniach jak tu sie nachapać przez 4 lata :O

Gość na nową prawicę
lista nr 9!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość GabrielleSolisssssssssssssssss
na PO

Gość Mezczyzna 20
Taki madry jestes to zakladaj swoja partie i startuj w wyboirach. Tez sie nachapiesz malkontencie. Krytykowac kazdy potrafi.

a poza tym to o ile sie nie mylę, głosuje się na wybranego kandydata, a nie na partie, a to w moim przekonaniu duza różnica.. w moim regionie SLD ma bardzo odbrego kandydata, który wygrywa w wiekszości wyborów juz od dłuższego czasu, bo jest prywatnie bardzo dobrym człowiekiem i z racji uprawianego przez niego zawodu, ludzie go bardzo cenią i chwalą.. a że startuje z listy SLD... to fakt, mozna miec dylemat.

a ja nie rozumiem jak mozna głosowac na PO czy na PiS.. PO to zwykli złodzieje i kretacze, a PiSowcy nie znaja innego tematu do debaty jak tylko Smoleńsk.. a dobro państwa ich mało interesuje..

Gość Mezczyzna 20
Oddajesz 1 glos na liste i drugi na kandydata. To ze twoj kandydat uzyska wystarczajaca liczbe glosow nie znaczy ,ze wejdzie do sejmu,bo o tym decyduje partia.

Gość Mezczyzna 20
Edyciak,a ty sie kurwa znasz na polityce .... Nie wiesz nawet jak wygkada glupia ordynacja wyborcza...Znawczyni.

Gość w dupie mam wybory, nie
głosuję i tak wyjeżdżam z tego chorego kraju :o

po pierwsze nie jestem kurwą, po drugie gdzie jest napisane, ze trzeba się znac na polityce, po trzecie chyba wszystkich nawołują do głosowania, więc co, mam nie iść, bo się nie znam, a po czwarte z reguły do sejmu biorą tego kandydata, który otrzymała największa liczbe głosów, ewentualnie biorą kilku z pierwszych miejsc na liście..

Gość szocks
edyciak nie powinnas miec praw wyborczych bo kompletnie nie wiesz o co kaman

Gość malaczarna anusia
a ja tam na złodziei glosowac nie bede!!!!

Gość Mezczyzna 20
Nie potrafisz tez czytc ze zrozumieniem. Uwazaj zebys sie przy listach nie pomylila.

Gość Dlaczego PIS
Na PIS... A wiecie dlaczego? W mediach tylko ciagle ich oskarzają.. A czy ktos rozliczył PO z tego co aktualnie zrobili? Ciagle tylko jadą po PISie... Ale czy tylko Kaczyński tam jest? Sa inni wspaniali ludzie.. Dochodzili prawdy.. wyciagali najwieksze Gówna... Ale wiadomo.. nikt nie lubi jak sie je wyciąga bo smierdza.. Więc sami sie zastanówcie..

Gość fluo kse ty na
na PO

Gość nergalka
ja też na PO

Gość szocks
na PO moze głosowac tylko ktos kto bierze fluoksetynę hahhahahah

Gość malaczarna anusia
edyciak ma racje. zgadzam sie z toba. do jasnej chilery ile mozna gadac o tym smolensku i rozpamietywac! mnie szlak trafia jak tylko o nich slysze. ja glosowac nie bede. bo wszyscy sa po jednych pieniadzach. na co mam głosowac. ze niby zrobi mi dobrze? no sorry od tego to ja mam faceta! :) zagłosujecie a tak naprawde po co to robic i tak sie nic w tym popapranym kraju nie zmieni i tak!

Gość Hmmm2224
Jak tak będziesz myslec to faktycznie sie nic nie zmieni! Jestesmy narodem więc głosujmy razem! To byla nasza tragedia narodowa.. I nie mozna zapominac o takich rzeczach.. Przejsc kolo tego obojetnie.. Gdyby Tobie (czego Ci nie zycze) Zgineli najblizsi.. Napewno chcialabys wyjasnic dlaczego tak sie stalo.. Az do dna.. A ze jestesmy Polakami = POLSKA to trzeba dzialac.. To nasz kraj!

Dobrze, że ty masz prawa wyborcze i masz prawo głosowac. Ja nie potrzebuje znać sie na polityce, żeby rozróżnic, co jest dobre, a co złe. To kazdy głupi potrafi.. a rozpamietywanie katastrofy smoleńskiej chyba nie jest najwazniejszym tematem do dyskusji w tym państwie.. należy troszczyć się o żywych, a nie zmarłych..

Gość Hmmm2224
owszem ale o historii nie nalezy zapominac.. i trzeba troszczyc sie i o tych i o tych.. martwych nie ma ale sa zywi.. ktorzy kochali tych co zmarli