Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SysuniaG

Dziecięce ubranka z Anglii

Polecane posty

cześć Mam do sprzedania ubranka dzieciece 9-12 m , 12-18m , 18-24m firmy Primark: Są to sukienki , spodenki krótkie, body, koszulki z kolekcji 2011. Jesli ktoś jest zainteresowany to chętnie podejme współpracę. Oczywiście inne zamówienia też postaram sie zrealizować jeśli któraś mama poszukuje czegoś innego. Pokaże zdjecia ubranek .

Gość poprosze o meila
na adres vixwoman@op.pl najlepiej dla dziewczynki, sukieneczki albo cos łałego tak na 56 do max 70 cm

interesuja mnie dlugie spodnie, bluzki na dl rekaw, bluzy na dl, ogolnie takie jesienne rzeczy. rozmiar 86

Gość bajkowamama
lenkamroz@wp.pl ubranka dla chłopca rozmiar 86 i wyżej

Zdesperowana, wiem dobrze jakiej jakości sa bo mieszkałam w Szkocji, może nie sa najlepsze, ale tez dziecko, które po 3-4 miesiącach wyrasta z tych ubrań nie potrzebuje jakosci Ralpha Laurena a bielizna Primarku, która sobie za 3 funty kupowałam (stanik i majtki) nosiła mi sie super i długo i jakościowo nie odbiegała od np H7M

Gość mi sie wydaje
ja kupilam dziecku w Primarku 2 bluzki, sobie spodnie dresowe i mezowi bluze---po paru praniach jak szmaty wygladaja... :(

Gość D.BillI
i wszystkie spodnie z Primarka jakie miałam uciskały dzieciom brzuchy i były bardzo wąskie w tyłku... nie mam grubych dzieci, tylko krój jakiś taki na nie do noszenia

Gość Kapa świata.
A ja sobie właśnie bardzo chwalę Primarka. Mam mnóstwo rzeczy i po wielu praniach wyglądają nadal super. Wy chyba prać nie umiecie. :)

co do Primarka, to do koszulek to prawda, robią sie po czasie takie dziwne, ale dzinsy sa super jak dla mojego maluszka, to samo koszule, bluzy, buciki, body, jedynie spioszki się szybko niszcza i kulkują, odbiegaja duzo od Georga z asdy czy Nexta. :) Pozdrawiam.

Gość martyyyysia
tez chce ;) rozm od 80 dla dziewczynki ;) jesienno zimowe :) mozesz dać link lub wklejic foty?

Gość gość
Mnie interesują ubranka dla chłopca na 80 - 86

Gość gość
Informację proszę na e-maila mania2311@tlen.pl