Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oxyoxytlen

OXYBRAZJA czyli MIKRODERMABRAZJA kto korzystał z tego zabiegu?

Polecane posty

Gość oxyoxytlen

zbieram opinie na temat OXYBRAZJI,tak więc jeśli robiłyście lub ktoś z waszych znajomych robił ten zabieg to podzielcie się swoimi opiniami. Pozdrawiam:)

Gość oxyoxytlen
w temacie miało być: czyli MIKRODERMABRAZJA TLENOWA ;)

Gość niezadowolona malwina
odradzam! Zainwestuj lepiej w jakieś dobre maseczki,płyny do mycia buzi. Ja wyrzuciłam ponad 1000 zł na te zabiegi i nie widzę żadnej poprawy. Moja skóra jaka była taka jest. Nie oszukujmy sie,ale co miałby zdziałać tlen i sól fizjologiczna?:O ja miałam dotakowo nakładane kwasy i jakieś maseczki nic i nic. Nie powiem,w dzień zabiegu skóra czyściutka,mięciutka,ale następnego dnia wszystko powraca.

Gość bolak
Moja znajoma miała mikrodermabrazję. Na Rozstępy. I powiem, ze jest zadowolona. Fakt zdecydowała się na nieco kosztowną kuracje, ale i jest efekt. Jej rozstępy świeże te czerwone zmniejszyły swą widoczność. I powiem, ze efekty zabiegu utrzymują się jej nadal. Tylko ono wykonywała je systematycznie - co kilkanaście dni. Nie wiem, ale chyba tych zabiegów miała robionych siedem. I efekty są. Ale skuteczność pewnie zależy od tego, w jaki sposób skóra reaguje na takie zabiegi. A o usuwaniu rozstępów za pomocą mikrodermabrazji można przeczytać na http://rozstepy.info.pl/2011/11/12/likwidacja-rozstepow-za-pomoca-mikrodermabrazji/

Gość Trautmanka
Robiłam sobie oxybrazje zaraz przed zimą. Zawsze pękały mi zimą usta i robiły się takie spierzchnięte, generalnie cera się niszczyła, w tym okresie. Po zabiegu, przez 2 miesiące nie miałam żadnych nieporządanych objawów "zimy" , tak więc mogę z czystym sumieniem polecić. Ja płaciłam 160 zł ale robiłam sobie w salonie Viviean w Łodzi oxybrazję, wraz z wtłaczaniem plus maską algową, dlatego drożej!