Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ospel

zagadać czy nie?

Polecane posty

Gość ospel

Kurde od jakiegoś czasu podoba mi się facet,który robi u mnie w firmie zakupy.Nie ma obrączki na palcu ani śladu po niej.Zauważyłam że tez mu wpadłam w oko,zawsze jak gada ze mną to tak jakoś patrzy fajnie na mnie i się uśmiecha..czasem nawet kilka razy w ciągu dnia wpada do firmy. Hm w tym wieku to pewnie jest zajęty...a moze On myśli o mnie tak samo.. ze mam kogoś? Sprostuje tylko że wie że mój poprzedni zwiazek sie rozpadł jakis czas temu,ale nigdy nie pytał mnie czy kogoś mam.Raz pił ze mna kawe w pracy i tak gadaliśmy o tzw.dupie marynie,ale niczego mi nie zaproponował.. Tak bym chciała go bliżej poznać:-(

Gość ospel
jakieś podpowiedzi???

zagadac możesz, ale raczej nie proponuj randki, tylko możesz mu znowu zaproponować kawę i rzucic mimochodem, że masz nadzieję, że kiedyś ci się zrewanżuje.. ;)

Gość ospel
kurde boje się ze dostane kosza i wyjde na wariatke,sama pierwsza nigdy nie wychodziłam z inicjatywa. A może ja go wcale nie interesuje,jest po prostu miły a ja sobie ubzdurałam że wpadłam mu w oko?

Gość jefhukfhsuhfsdjkfhwuie
zaproponuj mu kawoszke i szczel lodzika

Gość baśka mi ukradła nicka
RAZ możesz zagadać pierwsza, spokojnie. Jeśli Cię oleje, to przynajmniej nie będziesz już rozkminiać. :)

Gość ospel
wtedy to wyszło tak,że przyjechał na dłuższe zakupy ja robiłam sobie kawę i zapytałam czy mu tez zrobić a On że bardzo chętnie.. Dzis był juz dwa razy po takie pierdoły,tłumaczył się ze zawsze jak chce przyjechać to jest juz 15.00 i wie że zamykam biuro...

to że zaproponujesz mu towarzyszenie podczsa picia kawy nic nie oznacza, on tez może pomysleć to samo, że jestes po prostu miła.. ale w twoim odczuciu bedzie to pierwszy krok w jego strone. i jesli potem on coś zaproponuje, to ok.. a jesli nie, to nie :)

Gość ospel
baśka..ale ja tak nie potrafię,chyba ze znowu wpadł by w czasie kiedy bym sobie kawe robiła,wtedy sie zapytam,ale od tak jak przychodzi nie potrafie

Gość ospel
kurde juz dawno mi tak w oko żaden facet nie wpadł jak On:-) jest wysoki,szczupły i jak dla mnie bardzo przystojny...ma lekki zarost ummmm

Gość ospel
czemu to tak jest że zagadują mnie faceci którzy w ogóle mi się nie podobają...proponują randki a ja sie wymiguje..a tu kużwa nic...