Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

super turbo

dzień chłopaka

Polecane posty

Hej dziewczyny (i ewentualnie chłopaki) jakoś niedługo chyba jest"dzień chłopaka" może i nie praktykuje się tego poza ścianami podstawówki i gimnazjum, ale myślę, że mojemu narzeczonemu byłoby miło jakby coś dostał :) jakiś pomysł? moja połówka ma lat 28, więc pluszowe misie odpadają :D dzięki za wszelkie pomysły

Gość To Twój chlopak
i Ty powinnas wiedziec co go ucieszy, ale najbardziej uniwesalnym prezentem sa wg mnie perfumy

ok, perfumy, na urodziny lub święta... ale nie mam zamiaru wydawać 200 czy 300 zł, z powodu jakiegoś dziecinnego obchodu :) on się ucieszy pewnie ze wszystkiego.Zero pomysłu i weny, tak jak zawsze udawało mi się fajne oryginalne prezenty na różne okazje... to teraz pusto we łbie ..

może mu upiecz ciasto po prostu, albo idźcie do kina? Nie wiem, nigdy nie robiłam swojemu facetowi żadnych prezentów, więc nie mam pojęcia z czego facet się ucieszy.

Gość Jam jest ja.
A moze ladna bielizna i daj mu poczuć jakos niecodziennie ze jest CHLOPAKIEM:)

właśnie ostatnio ciasta i ciasteczka ( nie wiem co mi odwaliło) robię dość często... kino, chętnie, niestety nigdy nie wiem o której on wróci do domu i czy na pewno wróci...kino odpada i rezerwowanie czegokolwiek... kupię mu parę kapci w szkocką kratę :)

Gość dzien chlpa
Mój ma 26 lat i na dzień chłopaka traktuję lajtowo czyli bez wielkich sum, prezentów, ale będzie wypad do kina i pizze, bo lubi, ale na ogół nie chodzimy razem, bo ja nie jadam pizzy, ale zrobię dla niego raz w życiu wyjątek:). Pójdziemy sobie na inkarnacje ciekawe czy to w ogóle fajne będzie. I oczywiscie wszystko stawiam ja:D

Gość kino kino kino
Przecież nie trzeba rezerować miejscówy w kinie ja zawsze chodze na spontanie i nigdy nie rezerwuje nic

Jam jest ja: bielizna znaczy się dla mnie? pomysł całkiem niezły... niestety okres mam i nie czuję się zbyt sexy. No chyba, że dla niego satynowe stringi :D hihi

skomplikowane to z tym kinem czy jakimkolwiek wyjściem. bo on nie pracuje tu gdzie mieszkamy, tylko 150 km dalej... czasem jest o 18 czasem o 21... i wstać musi o 6... nie mam serca go ciągąć... coś w domu :)

Dzień Chłopaka jest 30 września. Dzień Mężczyzny 10 marca. Zastanów się na którą z tych okazji twój partner chciałby dostać coś miłego :) Z drugiej strony prezent może dostać na obie okazje :)

Jeżeli w domu i odpadają "dorosłe zabawy" to może spędźcie po prostu ten wieczór bez żadnego pośpiechu, załatwiania spraw, z wyłączonymi telefonami - tylko we dwoje. Może jakiś film (raczej w jego guście), coś smacznego do jedzenia, winko/piwo (co tam lubi)...

salianka: dorosłe zabawy jak najbardziej :) ( choć na chwilę obecną nie mam pomysłu na coś oryginalnego) 30.09 to piątek więc me kobiece dni już powinny być na finishu :) nie wiem co mi się ubzdurało że to jutro... ?

Gość marcjanna22
super turbo- co do doroslych zabaw to ja planuje zalozyc sexy bielizne, ponczoszki z pasem, zawiazac mu oczy, wymasowac calego, pozniej je odwiazac i zrobic co tylko sobie zazyczy :)albo ewentualnie jakis striptiz, jeszcze do konca nie wiem ;) a przedtem kolacyjka z winkiem i jego ulubionym daniem bo niesttety na prezent jakis fajny nie mam za duzo kasy a nie chce kupowac byle czego ;/

to jest plan :) pójdę dziś na szoping może znajdę jakieś fajne wdzianko :) dzięki dziewczyny za pomysły!! :)

Gość Kasia ze Śląska
Wiecie co? Dzień chłopca to takie symboliczne święto. Wystarczy jakiś drobiazg. Ja swojemu kupuję wino Fragolino z Biedronki. Długo szukaliśmy Fragolina w sklepach i bo kiedyś u znajomej piliśmy a nigdzie nie sżło go dostać. Jest na zamówienie za 40 zł. A tu pojawiła się jego inna odmiana za całe 11.99 i właśnie od dawna chcemy skosztować więc je dostanie :) Do tego słodki buziak no i wiecie co dalej :)

Gość Dziewczyna Ja
ja juz dalam mojemu facetowi prezent wczoraj :) nie wytrzymalam do 30 :)

My oczywiście też obchodzimy. :) Skoro on się stara na dzień kobiet to dlaczego ja mam o nim nie pomyśleć w dniu chłopaka. ;) Miałam różne pomysły, body sushi(oczywiście na mnie ;)), paintball itd. Jednak w końcu wymyśliłam tak. Na dzień dobry oczywiście pyszne śniadanko do łóżko, następnie dostanie pierwszą część prezentu, czekoladowe samochody i pójdziemy na gokarty. ;) Potem następna część, album, który bardzo chciał a jakoś nie było okazji kupić. Wieczorem wybieramy się do kina ze znajomymi, a potem w domu ostatnia część prezentu już dla dorosłych. ;) Myślę, że będzie zadowolony.

TithieI86: całkiem nieźle to sobie zaplanowałaś :) no ja o 5.30 rano nie będę wstawać żeby mu śniadanie robić- mowy nie ma :D Więc wieczorem coś zorganizuję...kurcze... mam taką mała fantazję, że idziemy ze znajomymi do pubu gdzieś, piwko, drinki jest wesoło i ja go zaciągam do toalety :)... może to byłby fajny prezent :) tylko najpierw trzeba znajomych zorganizować do wyjścia wieczorem :]

myślę, że tak :) będzie to miły gest... wyobaraź sobie sytuację: 30 września dzień chłopaka, trąbią w radiu, prasie tv, twój luby np dostaje smsy od koleżanek z zyczeniami, głupie wpisy na fejsbuku :) a Ty nicc... mogłby się troszkę obrazić :)

Właśnie, zwłaszcza, że dzień mężczyzny jest blisko dnia kobiet i przeważnie jest zapomniany przez media i ludzi. ;) Super turbo, kiedyś się tak zabawialiśmy, to fajne ale trzeba uważać, ja raz o mało swojemu nie zrobiłam krzywdy. ;)

jaaaka krzywda? :) W sensie mało miejsca? :) Ja coś kiedyś takiego w swoje urodziny parę lat temu zrobiłam, wszystko było fajnie, oprocz kabiny, która była bardzo mała i dość zniszczona... ale tak po za tym to fajniee, to był prezent dla mnie od ówczesnego faceta :)

Gość marcjanna22
super turbo już coś kupiłaś? ja myśle żeby mu przez cały dzień nie składać życzeń tylko po południu wybrać się do niego z niespodzianką i wtedy mu złożyć itd, ale obawiam się że sie obrazi jak mu wcześniej nie złozę zyczeń ;/