Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlondWOdcieniuCzerni

Kiedy planujecie kupić swoje własne mieszkanie?

Polecane posty

Jak długo planujecie odkładać? Mam 21 lat, studiuję. Odkładam niewiele. Ciemno to widzę:P Aczkolwiek planuję, na kredyt... mieszkanie/dom (działkę mam, ale poza miastem).. Do 30stki. Raczej mieszkanie na kredyt. (zawsze mozna wynająć w razie zmiany planów) To moje największe marzenie! Coś własnego... No i jeszcze samochód:)

Ja już mam własne, teraz przymierzamy się do kupna następnego-mniejszego, a większe pójdzie pod wynajem, żeby było z czego żyć.

A dlaczego tak? Za duże dla Was i chcecie mniejsze? Czy nie stać na utrzymanie? Dobry pomysł w sumie:)

3 pokoje to za dużo jak się mieszka samemu no i koszty utrzymania są duże. Płacę 600 zł za rachunki, w kawalerce będę płaciła połowę z tego.

Gość studentka234543
bede szczera - gdy odejdzie moja babcia (84 l.)... jestem jedyna wnuczka i mieszkanie jest przepisane na mnie. wtedy planuje sprzedac to mieszkanie i zaczac szukac innego. jeszcze mieszkam z rodzicami, jestem w Twoim wieku, jak sie wyprowadze to bede wynajmowac poki co.

Ja odstane działke i dom do remontu, którego remontowac mi się zupełnie nie opłaca... Także albo dom, albo mieszkanie... to drugie lepsze.. Bo nie będę związana z miejscem... Kawalerka w moim miescie to koszt ok 100tyś... Zastanawiam się nad wzięciem kredytu studenckiego ...zawsze 30tyś na to mieszkanie byłoby po 5 latach... (bo odłożę całość)

No jasne, że dla Ciebie w takim razie lepsza kawalerka:) Potem możesz zawsze wynając ją. A kawalerka na kredyt?

Wow gratuluję:) Pierwsze też za własne pieniądze? Ile masz lat?:)

Aaa:) To powodzenia w poszukiwaniach:)

Student dzienny, który wegetuje za 1200 zł nie ma szans na odłożenie takiej sumy ;) dziękuję :)

No nie ma szans:) Co studiujesz?:)

Ooo:) Duuuuuuużo czytania.

ja obecnie wynajmuję z narzeczonym kawalerkę, a potem planujemy kupić własne mieszkanie, część pieniędzy już mamy... a reszta to pewnie będzie kredyt ... planujemy kupić 2-pokojowe, bo jednak kawalerka nie jest dla nas wystarczająca :P

Gość purpura_to_moj_płaszcz
Ja mam już jedno, a planuje kupić jeszcze ze dwa, żeby mieć zabezpieczenie na starość. Wiadomo, że na emeryturę nie ma co liczyć. Inna sprawa, że pewnie będę mieć wtedy dorosłe dzieci, a głupio wynając komuś mieszkanie jak własne dziecko nie ma gdzie mieszkać. Ale zobaczymy, jakoś to będzie.

Gość melodyjka sobie gra lalalalala
Ja już mam swoje z kredytem na 30 lat :)

Gość Ja juz mam - splacone. Ale mam
32 lata

Gość jak metal moze przyniesc
jak pis wygra wybory Donald Tusk w wywiadzie dla "Faktu": PiS może wygrać te wybory

Gość jak najszybciej!
:P