Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana.znudzona

błagam może wy mi pomożecie

Polecane posty

Gość załamana.znudzona

znajdźcie mi jakąś sukienkę za kolano..mam imprezy dwie nie mam sie w co ubrać, mam krzywe nogi i nie mogę iść w krótkiej sukience. ostatni raz sukienkę miałam na sobie w wieku 5 lat. każde jedne buty czółenka spadają mi ze stóp mam takie szczupłe.. jestem załamana.. muszę iść z facetem na ta imprezę.. nie kupie przecież spodni prostych w kant :o

Gość załamana.znudzona
jak sie teraz ubrać elegancko ? jakie buty? nie widziałam nigdzie zapinanych czółenek teraz jak są modne takie na platformie.. chyba kupie botki.. :o

Gość załamana.znudzona
pasuje założyć botki na chrzciny ? jakie spodnie do tego ?

Gość znana stylistka incognito
Pokaż nogi to coś doradzę. :classic_cool:

Gość załamana.znudzona
są bardzo chude.. na pewno nie założę kiecki przed kolano.. już wiem, że z wesela muszę zrezygnować.. ale w czym na chrzciny ?

Gość jasne ze uznaja
jaki rozmiar nosisz?

z butami mam podobny problem i albo kupuję zapinane jak sandały przy kostce albo z paskiem z przodu stopy.. zaraz znajdę coś podobnego, to ci pokażę, o co chodzi..

Gość załamana.znudzona
no ja wiem.. tylko wiesz o jakie mi chodzi buty?? ja kocham wiązane..wtedy czuję, że je mam na nodze. a takie zapinane to są teraz wsiowe chyba że mają szerokie zapięcie na kostkę. rozmiar 38 noszę

Gość załamana.znudzona
dla przykładu pokarzę. nie podobają mi się te akurat buty ale przy takich nie wyobrażam sobie zapięcia. ale chodzi mi o buty na platformie.. http://allegro.pl/wenecja-sexy-urocze-czolenka-black-38-i1829951367.html dobra a czy pasuje pójść w botkach takich wiązanych jak są modne takie traperki na obcasie na chrzciny? nie stać mnie żeby kupować dwie pary a nie mam na jesień.. :/

Gość załamana.znudzona
pokażę * miało być.

Gość załamana.znudzona
nie no takie to na jesień nie bardzo..te białe jeszcze, ale za zimno bezie na białe buty.. a co do botek ?legginsy odpadają.. jeansy też.. najlepiej jakieś fajne szare ale nie widziałam jeszcze nic fajnego..

ale chodziło mi tylko o mniej wiecej model, nie kolor i całośc buta ;) a botki to jakie masz na mysli?? bo wg mnie niektóre i do kostiumu pasują, a nawet spódnicy..

ja myslę, ze tego typu, to pasują do jakiejś prostej sukienki czy nawet ołówkowej spódnicy za kolano i do tego płaszczyk na wierzch.