Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GRUBA lochha

Jestem gruba jak świnia . Zaden facet sie mną nie interesuje

Polecane posty

diety niskokaloryczne mają też ten minus, że spowalniają i tak już kiepski metabolizm u osób z nadwagą. a potem jest jojo. no i przede wszystkim - ja wolę sobie pozwolić na jedzenie kalorycznych przysmaków i więcej się ruszać, niż siedzieć na dupie i odmawiać sobie czegokolwiek. :P

"tak, byłam gruba jako nastolatka ważyłam 58 kg przy 162 cm wzrostu" jeśli uważasz, że ta waga to "bycie grubą", to mocno przesadzasz. owszem, nie jest to wymarzona waga, ale w 2 miesiące można schudnąć te parę kilo, choćby regularnie biegając.

Gość jadgvajvgad
Ja schudłam ponad 10kg na diecie south beach, nie mam żadnego efektu jojo, a było to pół roku temu, schudnięcie zajęło mi ok 6-7 miesięcy. Bardzo polecam tę dietę, jestem naprawdę zadowolona, dieta jest bardzo zdrowa, opiera się na warzywach, mięsie, rybach itd. Właściwie można jest wszytsko poza węglowodanami : takiemi jak słodycze, makaron, ziemniaki, chleb itp

Gość NB orange
owszem, na moje standardy to jest spora nadwaga :) z tym spowolnieniem metabolizmu przez dietę nie ma co demonizować, nikt nie mówi, że dziewczyna ma chodzić cały dzień na sucharku :p

Gość NB ty jestes chora
na glowe jesli uwazasz 58 kg to straszna nadwaga autorka ma powazny problem i gdyby tyle wazyla pewnie bylaby szczesliwa