Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawoszkaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

prosze o pomoc!!!

Polecane posty

dziewczyny mam pytanie o kawe... czy któraś z was miala moze tak jak ja ... staramy sie o dzidzie brzuch mnie troszke pobolewa piersi tez ale to tak jak przed @ (mam dostac za 5 dni)ale ja nie nawidze kawy a tu nagle jak by cos sie stalo i nie moge sie opamiętac tylko bym piła kawe cały czas mam na nia ochotę moze ktos tak mial na początku ciąży?

prosze niech ktos sie odezwie:)

Gość ale co mmay ci odpowiedzieć?
że zmienił ci się gust i polubiłaś kawę? Jak tak strasznie się niecierpliwisz to kup test, co pokazuje 6 dni po zapłodnieniu. Albo po prostu poczekaj do dnia spodziewanej miesiączki i wtedy rób jeśli nie nadejdzie. Na "zachcianki ciążowe" to STANOWCZO ZA WCZESNIE :)

głupia jestem wiem ale tak bardzo chce dzidziusia ze jak tylko troche cos innego sie zdazy niz zwykle to odrazu jest nadzieja i pisze potem bo moze ktos tak mial

przepraszam z pomyłkę to moje roztrzepanie .... kupie test i znowu załamka będzie tak jak co miesiąc przez 2 lata:(

dodam ze badania mam spoko mój mąż też... jak to lekarz powiedział wszystko jest super, d...a nie super ..... były wakacje bo podobno to pomaga tez nic .... nie myślenie o tym tez nic . jestem załamana od wczoraj wpadłam w taki dół że szok.

jezeli przez dwa lata nie stosując antykocepcji nie mozesz zajsc w ciąze to powinnas isc do lekarza i rozpocząc badania a nie łaczyc zachcianki na kawe (czy tez inne produkty) z ewentualnym zapłodnieniem

nie myślenie o tym tez nic . jestem załamana od wczoraj wpadłam w taki dół że szok. przynajmniej sama siebie nie oszukuj i nie twierdz ze o tym nie myslisz, kwestie psychiczne sa niesamowicie wazne a nie polega to tylko na tym ,ze dzisiaj nie mysle o ciazy

przecież napisałam że byłam u lekarza i to nie jednego i według nich jest wszystko super żadnych powodów żeby się martwić . mamy sie starać do skutku ale to już trwa 2 lata i niewiadomo jak długo jeszcze będzie trwało

był taki czas ze przez około pół roku nie miałam głowy żeby o tym myśleć i naprawdę w ogóle zapomniałam o tym że się staramy itd. miesiąc temu kiedy dostałam @ znowu się zaczęło myślenie i pretensje do siebie że jestem jakaś wybrakowana.

Gość chyba jednak pracuje..........
może kochasz się w dni niepłodne i stąd problem? Masz jakieś wyliczanki kiedy ewentualnie masz płodne dni? Czy tak na żywioł idziecie i nie trafiacie?

przepraszam ale net mi padł nie wiem co się stało... wiem kiedy mam dni płodne jakies pare dni przed nimi nie kochamy sie a potem jakos tak co dwa dni ... za kazdym razem czy płodne czy nie nogi na suficie trzymam tak na wszelki wypadek