luteina 50 0 Napisano Wrzesień 27, 2011 Jakiego ginekologa w WAŁBRZYCHU POLECACIE, JAKI JEST KOSZT WIZYTY? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poziomka_zła Napisano Listopad 28, 2011 Polecam ale z Wrocławia - dr Świdrak, ceny niewygórowane a opieka na pewno na bardzo wysokim poziomie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asdfghkj Napisano Listopad 29, 2011 Cała kobieca część mojej rodziny chodzi do dr Szczepańskiego. Ja nie byłam, więc nie wiem, ale one są zadowolone. Przyjmuje na Podzamczu w przychodni Salus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asdfghkj Napisano Listopad 29, 2011 Cała kobieca część mojej rodziny chodzi do dr Szczepańskiego. Ja nie byłam, więc nie wiem, ale one są zadowolone. Przyjmuje na Podzamczu w przychodni Salus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 29, 2016 Tutaj tłumaczyłam dokumenty medyczne w Wałbrzychu http://www.tanie-tlumaczenia.pl/walbrzych.php zarówno dokumentację ginekologa jak i wypisy szpitalne. Polecam szczerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach