Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BoliMnieKurestwo.

Odrzucilem te milosc bo przeraza mnie jej przeszlosc sexualna..

Polecane posty

Gość BoliMnieKurestwo.

od jakiegos czasu zaczalem spotykac sie z pewna kobieta pociagala mnie bardzo fizycznie a do tego fajnie nam sie gadalo-byla tzw. chemia zaczelismy ze soba sypiac itp po paru szczerych rozmowach wiem wszystko o jej przeszlosci sexualnej (a jesli nie wszystko bo mogla cos zataic... bardzo prawdopodobne to wystarczajaco duzo, aby sie zniechecic i najzwyczajniej na swiecie odrzucilem ją.. po prostu bolalo by mnie to do konca zycia) owa panna ma dopiero 24 lat a ma juz na swoim koncie minimum 10 facetów sexualnych w tym takie akcje jak: -swoj pierwszy raz w wieku 16 lat po pijaku z kolega.. a potem z nim nawet nie gadala -sex grupowy -sex z nowo poznanymi facetami, sex wakacyjny-czyli jechala do mielna i sie puszczała do tego spala z kolezanka jebe taka szmate!!! odrzucilem te 'milosc'

Gość a moze ona????
ma na imię Jola?????????????

Gość Już nie wiem co myśleć.
Dobrze zrobiłeś.

Gość Nudny facet
teraz będzie mogła mówić o jedenastu.

Gość johny przez ewe zdradzonnny
dobrze zrobiles moja ewa tez sie puszcza, wiec ja zostawiłem moja ewa ma na koncie orgie z facetami, kobietami, zwierzetami domowymi i dzikimi, dodatkowo seks z murzynami, ruskimi, niemcami i jednym angolem, nie mowiac juz o takich krzywych akcjach jak zakladanie sobie kont na portalach randkowych, znalazlem takze jej profil na stronie www.odloty.pl zostaw kurve, ja tak zrobiłem

Gość alinkamalinka
ja mam 26 lat i mysle, co powie moj facet na 4 przed nim..

Gość denna prowokacja
poza tym gdybys mial inne myslenie niz twoja kolezanka"puszczalska" nie poszedlbys z nia do lozka nie znajac nawet jej przeszlosci seksualnej :D jacie, ale hipokryta - ciekawe ile ty zaliczyles w ten sposob panienek, a pozniej zeby nie wyszlo ze sam sie puszzcasz rzucasz je

Gość no jak nie ;)
dla mnie sto razy wieksza kurwa jest osoba porzucajaca zdradzajaca i oklamujaca niz taka ktora w w olnosci sobie urzywala i korzystała z zycia bez problemów i ranienia ludzi... kurwa to zdradzac oszust i hipokryta