Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana ona

moja wczorajsza randka

Polecane posty

Gość rozczarowana ona

spotkalam sie wczoraj z facetem poznanym na sympati, zaprosil mnie do baru na bilard, przez prawie godzine stalismy w milczeniu i patrzyli jak ludzie graja :O gdy spytalam czemu nie gramy powiedzial ze szkoda pieniedzy na glupoty, ale lubi patrzec jak inni graja :O gdy powiedzialam ze ja mam 2 zlote i mi nie szkoda, mozemy zagrac, to odparl zebym dala spokoj i nie byla frajerka co wydaje kase na te pierdoly :O a zaplacenia mi za piwo nawet nie zaproponowal - i tak bym sama zaplacila, ale chodzi o propozycje :O najgorsze ze teraz wydzwania do mnie i wysyla mi smsy kiedy mozemy sie spotkac drugi raz :O

Gość Nudny facet
zostaw go.

Gość kanta_lupa
co za kretyn odpisz mu, że szkoda ci kasy na takie pierdoły jak randka z palantem.

Gość dfsdfs
no ale o co niby chodzi?

Gość lampka wina razy dwa
to nie moze byc prawdziwe :)

Gość herer
olej go i szukaj dalej, ja na sympatii poznałam męża :) (chociaż wcześniej też mialam sporo randek z idiotami)

Gość skorbolap
słaba prowokacja :O

Gość zapytaj go, czy mu nie szkoda
pieniędzy na wydzwanianie do Ciebie :D

Gość 36346
to księżniczko mogłaś wyłożyć drugie 2 zł żeby pograł z tobą, pewnie, najlepiej jakby on zasponsorował co? a piwo zaproponowałaś że mu kupisz? pewnie on dziś myśli o tobie że jesteś niewychowana i skapa - nawet nie zaproponowałaś żeby kupić mu piwo! odwiozłaś go chociaż do domu?! wiesz że teraz się szybko robi ciemno?

ZENADA! Wstyd jmi za facetow:) Daj sobie spokoj i nie zawracaj sobie nim glowy. A jak wydzwania i pisze to powiedz, ze nie masz czasu...Aczkolwiek za milym tez nie mozna byc, bo ja sam skorzystalem z uslug S. i bylem chyba za mily,a i stawialem (sam proponowalem spotkanie, wiec uwazalem, ze ja powinienem placic):) pozdro!

ZENADA! Wstyd jmi za facetow:) Daj sobie spokoj i nie zawracaj sobie nim glowy. A jak wydzwania i pisze to powiedz, ze nie masz czasu...Aczkolwiek za milym tez nie mozna byc, bo ja sam skorzystalem z uslug S. i bylem chyba za mily,a i stawialem (sam proponowalem spotkanie, wiec uwazalem, ze ja powinienem placic):) pozdro!

Gość theKLF;*
ciekawe, że mu nie szkoda na telefon? a jak taki oszczędny to czemu na łono natury cie nie zabrał tylko do pubu? prowokacja jakaś

Gość proekozielona
o kuurrwa takie przyadki jeszcze sa???

Gość a co!
haha, ale trafiłas na palanta:D

Gość no jak nie ;)
"gdy powiedzialam ze ja mam 2 zlote i mi nie szkoda, mozemy zagrac, to odparl zebym dala spokoj i nie byla frajerka co wydaje kase na te pie**oly a zaplacenia mi za piwo nawet nie zaproponowal - i tak bym sama zaplacila, ale chodzi o propozycje najgorsze ze teraz wydzwania do mnie i wysyla mi smsy kiedy mozemy sie spotkac drugi raz" zal mi ciebie ze spotykasz na drodze takich dupkow :/ przykro mi :(

Gość no jak nie ;)
trzeba było go olac i samej zagrac a ten niech sobie stoi i sie gapi...pedalo i jakis zbok pewnie

Gość efewwf
skąd się biorą kuzwa tacy faceci ??

36346 to księżniczko mogłaś wyłożyć drugie 2 zł żeby pograł z tobą, pewnie, najlepiej jakby on zasponsorował co? a piwo zaproponowałaś że mu kupisz? pewnie on dziś myśli o tobie że jesteś niewychowana i skapa - nawet nie zaproponowałaś żeby kupić mu piwo! odwiozłaś go chociaż do domu?! wiesz że teraz się szybko robi ciemno? głupku!!!!!!!! przecież ON zaprosił ją do baru więc ON powinienen coś zorganizowac gamoniu

posłuchaj mnie ty kurwo jebana to bardzo wartosciowy chłopiec nie zaslugujesz na niego suko! a Ty drugi kurwa!!!!!!!