Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiolek22

W jakim banku najlepiej założyć konto on line

Polecane posty

Gość fiolek22

Niedawno podjąłem się pracy przez internet (umowa o dzieło). Pod koniec miesiąca będę rozliczał się z pracodawcą, a nie mam nawet konta :). Chodzi o niewielkie kwoty rzędu 300-500 zł Jaki bank polecacie? Nie chciałbym płacić dodatkowych opłat za prowadzenie konta

Gość djbcisdbc
mbank ewentualnie alior bank. ja sie teraz bede przenosic do alior banku wlasnie

Gość fiolek22
hm...to dośc dużo propozycji i co tu robić :)?

Gość zaopryszczkowana
ja mam konto internetowe w Banku Millennium. opłata jest jedynie za kartę, 3 zł miesięcznie(MasterCard) lub 20 zł rocznie(Visa).

w ING 7 zł karta w DB 5 zł karta opłaty nie są naliczane, jeśli wyda się kartą min. 100 zł w ciągu m-ca w jednym i drugim wszystkie bankomaty są za free

ja mam konto direct w ING, darmowe prowadzenie konta, darmowe, przelewy, darmowe karty i bez prowizji z każdego bankomatu można wypłacać. Ja jestem zadowolona.

Gość a co!
w bzwbk do 30 r.ż. wszystko jest za darmo, w alior banku biora 5 zł za karte miesiecznie

Gość djbcisdbc
w alior banku karta jest za 5 lub 4 zl

a ja ka ma takie pytanie... jesli założe konto w Deuitsche Banku w pOlsce to czy w niemczech będę mogła wpłacic gotówkę na konto i to w euro? bo na poslkie konto w innym banku gotówki nei moge, tylkoz niem konta na polskie przelew. ale deutsche bank tu czy w poslce to to samo?? jak myślicie, jak by to było?

Gość Grażynka dziewczynka
Możesz wpłacić gotówkę w euro na konto w polskim DB ale przewalutowią Ci wpłatę na PLN. Możesz też otworzyć dodatkowe konto w EUR i wówczas żadnych problemów nie będzie.

Gość wikiliki
najlepsze to chyba ING odradzam BNP, to kupa gówna chciałem zrobic przelew ze swojego na swoje konto (mam tam 2 ) i sie nie dało bo jest sobota, w ING by sie dało, ot taki szczegol.

Gość Korina222333666
W Alior Sync prowadzenie, karta, przelewy internetowe i wypłaty w bankomatach są darmowe. Nie ma tez obowiązku co miesięcznych wpływów na konto. Teraz zakladając konto dostajesz jeszcze 50 zł. https://szkolamistrzow.sync.pl/inv/KIhH5Xhify