Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszkodowanadziurt

Ile będzie trwać ta wizyta ??

Polecane posty

Gość poszkodowanadziurt

Na 15 mam dentyste, ma mi wyleczyć tylko dziurę w zębie, nie jest duża, a na 15:30 mam ważny występ ! wyrobię się ?

Gość zxcdvfgh
jak przyjmie cie o czasie to z 15 min

Gość sprzedaje na allegro
to radze ci przelożyć dentyste bo u nich często jest tak ze wchodzisz dwdzieścia min póżniej na swoja wizye

tez zalezy, jak daleko masz ten występ od dentysty.. bo wizyta to potrwa ok. 15-20min.. a i wiedz, że jesli na znieczulenie, to bedziesz trochę nieswojo się czuła.. bo bedziesz miała kawałek dziąsła zesztywniałego.

Gość poszkodowanadziurt
o matko no to tragedia, od teatru do dentysty mam 10 min drogi ... może pójdę już o w pół do 15 i ubłagam ... (ps. ona od 14 jest w przychodni ale przyjmuje od 15)

to ja myslę, że lepiej bedzie, jesli zadzwonisz nawet teraz do tej dentystki i zapytasz o możliwość przełożenia wizyty.. Nie ubłagasz jej, jesli ona ma na ta godzine umówionego pacjenta, bo to nie ją bedziesz musiała ubłagać, a tego pacjenta..

Gość poszkodowanadziurt
ona jest po prostu godzine w gabinecie, cos tam sprząta czy coś, na pewno nie ma pacjentów, mówię - zaczyna dopiero o 15, chodzi o to że ten ząb mnie boli już okropnie i nie wiem czy wytrzymam na bankiecie i śpiewając tak długi czas... do tego jestem spuchnięta i wyglądam okropnie... mój występ zaczyna się o 15;45 więc jest cień szansy

więc skoro spiewasz to nie wiem, co gorsze... ale ja bym się na twoim miejscu nałykała jakichs prochów przeciwbólowych, a do dentysty poszła po występie, np. na drugi dzien.. opuchlizna ci od razu i tak nie zejdzie..