Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana,ale pewna nadzieiii

tarczyca,a ciaza

Polecane posty

hej dziewczyny,juz od roku staramy sie o dziciusia...jestem zalamana,ale pewna nadziei. co miesiac mam nadzieje,a jak dostaje okres to zyc sie nie chce:-(..dodam ze moj M pracuje zagranica i widujemy sie co 5tyg..ale staramy sie tak zaplanowac nasze spotakania aby byly dni plodne..i wtedy szalejemy:-)i tez nic z tego..moje wyniki prl 29,07 ng/ml (20dniu cyklu) tsh 0,7612 ulU/ml atpo powyzesz 1000, IU/ml

Gość pingponkkk
no to masz Hashimoto, powinnas zbadac hormony tarczycy ft3 i ft4 daj sobie spokój z zajscie teraz, dokładnie sie pzrebadaj ja miałam tez tak i po 2 latach leczenia jestem w ciązy, jak nie uregulujesz hormonów to nie zajdziesz albo zajdziesz i moz esie dkonczyc to zle. sorry za szzcerosc ale ja to przeszłam

dziekuje bardzo za szczera odpowiedz... z tego co przeczytalam w interecie tez tak myslalam.... 17 pazdziernika mam wizyte u swojego lekarza gine-endo... a anty przez rok czasu az tak mi podskoczylo ,wczesnie bylo wszytsko ok...tylko lekko podwzyszone tsh....a ts3i ts4 napewno sobie zrobie...nie myslalam ze moze byc tak ciezko przez ta tarczyce:-( a jak oceniacie wynik prl??