Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sony21

owłosienie

Polecane posty

Gość łupuupu
włosy łonowe siedlisko bakterii??? od kiedy? na biologii takich bzdur nie uczą hehe to te na głowie tez golić? Bo bakterie się legną? Ja rzadko się depiluję (jestem kobietą), raczej przycinam i nigdy nie miałam żadnego zakażenia pochwy, a mam 28 lat ;) higiena to mycie, nie depilacja ;p nie mylcie pojęć ;/

Gość 517...
Co taka cisza

Gość ephedra
łupuupu -> Haha, ale na biologii na pewno powiadali do czego służy głowa, a do czego miejsca intymne i jaka jest różnica...

Gość ogolone ale przystrzyzone sa
jak najbardziej do zaakceptowania....jednak taki zupelnie nieposkromiony busz ciemnych loków tam na dole, nie czarujmy sie, nie wyglada apetycznie i nie zacheca do pieszczot oralnych, jeszcze kilkanascie lat temu wlosy łonowe nikogo specjalnie nie razily ale teraz lansowana jest gladka skóra i czy tego chcemy czy nie owe przekazy determinuja nasze estetyczne gusta (malo komu podobaja sie obecnie owlosione kobiece nogi a przeciez wlosy w tym miejscu nie sa w zasadzie obrzydliwe lecz zupelnie naturalne i nie powinny odrzucac mezczyzn)...z higiena nie ma to wiele wspolnego raczej z moda

Gość do łupuupu
nogi i pachy zawsze golisz?