Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lnmlknmlkm

potrzebuje porady lekarza,

Polecane posty

Gość lnmlknmlkm

jest tu lekarz? lub farmaceuta???

Gość djbcisdbc
pisz o co biega

Gość fdhghghhhhjkjljhjnfghgfsa
TO IDŹ DO LEKARZA I SIĘ GO KURWA PORADŹ!

Gość siaaa
potrzebujesz porady lekarza to idź do lekarza:). Ja jestem studentkom 2 roku medycyny więc jeszcze daleka droga przede mną do bycia lekarzem, ale może mogę w czymś pomóc?

Gość purpura_to_moj_płaszcz
"Ja jestem studentkom 2 roku medycyny" od kiedy pajaców nie znających elementarnych zasad polszczyzny przyjmują na medycynę???

Gość też pajac
ja 4 roku, ale myślę że lepiej iść do lekarza

Gość siaaa
Wyobraź sobie, że jeden błąd nie czyni z człowieka pajaca czy głąba ortograficznego. I w rekrutacji ważniejsza była biologia, chemia i fizyka, a nie język polski, z którego notabene uzyskałam i tak bardzo dobry wynik. Daruj sobie głupie uwagi.

ale bez przesady, walisz błędy na poziomie podstawówki... Skończyłas pewnie liceum OGÓLNOKSZTAŁCĄCE, więc jakim cudem nie posiadasz elementarnej wiedzy ogólnej??

Gość djbcisdbc
ciekawe jak udalo ci sie osiagnac calkiem niezly wynik z taka ortografia

Gość siaaa
Walę błędy?? jeden błąd! Kobieto wyluzuj. Skończyłam poważne liceum o profilu biol-chem. Nigdy nie zdarza mi się zrobić błędu. Ot teraz mały przypadek. Widocznie nadaję się skoro zostałam przyjęta i utrzymuję się nadal na studiach. Byłam dobra z innych przedmiotów wolałam nauki ścisłe, co nie znaczy, że jestem głąbem. Błąd każdemu może się przytrafić. Zresztą zupełnie inaczej zauważa się swoje byki pisząc na kartce papieru niż stukając w klawiaturę i dlatego miałam zawsze bardzo dobre oceny z polskiego. Ciekawe czym Ty mogłabyś się popisać w zakresie fizyki, chemii? Autorka widać uciekła więc i ja nie zamierzam więcej tłumaczyć się jakiejś frustratce.

Akurat jestem po politechnice, więc "zaginanie" mnie fizyką możesz sobie darować. Mimo skończenia studiów typowo technicznych potrafię pisać bez błędów. Nie masz autokorekty??

Gość djbcisdbc
"Kobieto wyluzuj" napisała siaaaa a pod spodem milion zdan hahahhahahah chyba jednak zabolało :D

Gość siaaa
Purpura wyobraź sobie, że ja również potrafię pisać. Widzisz gdzieś indziej jakiś błąd?? Nie można być we wszystkim perfekcjonistą, a mimo wszystko staram się. Raczej nie zdarzają mi się błędy. Potrafię się poprawnie wysławiać, w szkole większych problemów także nie miałam. I wiem kiedy zakańczamy słówko -om, a kiedy -ą. Po prostu w pośpiechu wszystko może się przytrafić. I jeden błąd nie czyni z człowieka głąba. Mimo, że miałam 5 i 6 z fizyki również czasem popełniałam drobną gafę. Nikt nie jest nieomylny. A takie przyczepianie się nie jest normalne. Może gdybyś widziała tu co drugie słowo z ortem mogłabyś mieć prawo do uwag, a teraz jest to zwykłe czepianie się i tyle. Ale widocznie potrzebowałaś tego. Cieszę się, że Ci ulżyło. 🖐️

Gość siaaa
djbcisdbc - nie przechodzę obojętnie kiedy ktoś bezpodstawnie mnie wyzywa od pajaców i nieuków. Przyznałam rację, błąd popełniłam. Jednak mówienie kto przyjmuje takich pajaców na studia nie są w porządku. Trafna uwaga - milion zdań pod spodem. Więc miałam okazję jeszcze nie raz się walnąć. A jednak wszystko napisane jest bezbłędnie. Także wyzywanie od pajaców nie jest na miejscu. Czepialstwo i głupie dogryzanie.

Gość djbcisdbc
wyluzuj poślady :D

a ta nadal przeżywa...:D:D:D

Gość Kasiunia z Olsztyna
lofciam mojego misiaaaaa

co robisz???

Gość djbcisdbc
te purpura byś się za robote wzieła a nie cały wieczór na kafe siedzisz :classic_cool:

o tej porze? teraz to odpoczywam:P