Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niceaa

Mój facet jest bogaty - dlaczego ludzie są tacy zawistni?

Polecane posty

Gość kanta_lupa
A tak ładnie to opisała, ale az przykro czytac, kiedy sie wie, ze taka osoba nie pisałaby na kafeterii .

Gość Stara Pinda :)))
Najlepsze jest na początku, - zarabia bardzo dobrze . 5 tysięcy, hahahaha Prawnik , hahahaha. 5 tysięcy to zarabia murarz!!!! :D Rolexy, dupexy, podróże po świecie :D i kilkuletnie BMW :D Aby wiarygodne sf pisać, to trzeba trochę też rozeznania o świecie mieć

Gość kanta_lupa
Njlepsze jest to ,że tyle osób czyta zdanie: "nie znaczy, że zarabia 5 tysięcy" a rozumie je i komentuje jako: "znaczy, że zarabia 5 tysięcy" przerażające .

Zawsze mnie śmieszy, jak ludzie smieją się ze swojego braku rozumowania... "hahhhahha'"D "I dobrze sytuowanym nie w sensie, że zarabia 5 tys na miesiąc i jeździ paroletnim BMW na raty. P. jest 10 lat ode mnie starszy (bliżej 40tki), jest prawnikiem, ma własną kancelarię " Autorka napisała wyraźnie, tyle, że niektórzy nie zrozumieli:)

Gość 344444444444
bo to gimnazuj jeszcze ich nie nauczyli czytac ze zrozumieniem:)

Gość abec
cały temat wygląda na prowokację zmyślnie napisaną przez... faceta z fantazją - zastanówcie się tak na zdrowy (?) rozum ;) :P

Gość Meleńka 88
Wow Jakie to niesamowite ze niektórzy ludzie maja wszystko :) Pozdrawiam :)

Gość sny o przyszłości
wyjdź za niego za mąż

Gość ja wogóle nie mam muzgu
Poruszył mnie ten "bezawaryjny mercedes".... :( I Lexus do kompletu, zapewne w stajni pełnej innych motoryzacyjnych perełek :) Na 200% temat założony przez faceta :D

Gość A8.
nie wierze w prawdziwosc topiku takie tam marzenia kogos kto wyobraza sobie jakby to bylo i co ludzie napisza moze ma nadzieje ze pojada jadem ..