Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a g n i e s z k a _

dieta warzywno - owocowa

Polecane posty

witam :) bylam przez jakis czas na dukanie, schudlam kilka kg ale czuje sie fatalnie dzisiaj myslalam ze zemdleje, nie moge stac dluzej niz 5minut bo mam zawroty glowy, pogorszyla mi sie cera wlosy wypadaja :( postanowilam zrobic diete warzywno - owocowa jest tutaj masa witamin do tego mozna oczyscic organizm zaczynam od jutra bo dzisiaj jadlam ryby i pilam mleko czy ktos sie dolacza? ja zamierzam robic ja przez 6tyg :)

Gość bvbvc
a moze jakas lepsza? ; c

czemu lepsza? mi ona pasuje przynajmniej znalazlam takie jablka po ktorych mnie nie boli brzuch bo jablka uwielbiam a zawsze bolal mnie brzuch :( uwielbiam papryke, generalnie warzywa, wiec dla mnie ta dieta ok :) a jaka twoja propozycja?

Gość bvbv
moze lepej: * owoce * soki * jpguty typu activia * losos, kurczak * kaszy? poniewaz moze byc takie cos ze wieczorem padniesz na tluste jedzonko, bo to tylko warzywa i owoce ; d

nie padne na tluste jedzonko, nie boj ty ;) ja na dukanie najwiekszy problem mialam zeby wlasnie owoce zjesc, cos cokolwiek zakazanego jak jem normalne jedzenie, nie robie zandych diet to bardzo rzadko rzucam sie na slodycze kaszy nie jem od dawna wiec sie jednak nie skusze ;) tak jak makaron, chleb, ziemniaki, ograniczalam rowniez chleb

Gość bvbv
dukanowa dieta to jest mega niezdrowa :s a ile masz lat? ;p ;p ;p

Gość do agnieszki
czy myslisz o diecie dr Dabrowskiej ? jesli tak, jest tutaj topik jej poswiecony , dziewczyny powiedza Ci jak jesc aby sie nie nudziło dla mnie super dieta, chociaz przyznaje ze pierwszy tydzien masakryczny mimo ze jestem roślinożercą:)

tak, o tej diecie mowie:) czytalam juz na necie co trzeba jesc narazie na jutro zakupilam jablka, marchewke, ogorki, pomidory, papryke, grejpfruta i cytryne tak na 3 dni mi to starczy i pozniej znowu albo surowe bede jesc albo bede robic sobie salatki bo inaczej nie mam mozliwosci nie mam wyciskarki do owocow wiec nie mam mozliwosci jak robic soki :( jedynie do marchewki i jablka sok z cytryy :)

Gość bvbv
a ile lat masz? :D

Gość do agnieszki
a wodę kupiłas:)?? moge Ci podpowiedziec, zeby robic zupę warzywną ( z dozwolonych warzyw, oczywiscie nie na kostce ani vegecie) bo ... bedzie Ci zimno:) a taka zupka niesamowicie ratuje . no i koniecznie codziennie musisz zjesc coś kiszonego lub czosnek

Gość do agnieszki
tez polecam sexik .. 69 poza 50 razy o raz aby sie lepej wcisnal pomazac czlonka musztarda.... musztarda w ten sposub moze wypalic tluszcz z ud !

Gość FDGDFGDG
JEZU ILE MASZ LAT??????????????????????? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gość do agnieszki
kiszony dobrze trawi oraz przyspiesza pociag seksualny ja robilam np spalilam 100 kcal robiac loda dla kochanka

Gość do agnieszki
działanie przeciwbakteryjen i grzybobójcze celem tej diety jest zmuszenie organizmu do samooczyszczenia i samouleczenia herbat pic nie mozesz, tylko ziołowe

Gość gfgfg
a ja jeszcze 18 nie mam XD

Gość do agnieszka
jak najbardziej zasada generalnie jest taka, aby jesc codziennie wszystkie dozwolone warzywa