Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plaga-wa..ka

lekarz nie dał mi l4 w ciąży!!!

Polecane posty

Kazda mama ma prawo odpoczywac, jak mozecie byc tak podle. Przeciez porod to tak okrutne przezycie, taka meczarnia ze chyba moga sobie babki chociaz odpoczac do cholery. co za kraj, sram na was wszystkich :o jestescie ohydni. straszni i zlosliwi. takie rzeczy tylko w polsce :o wy sobie mozecie nawet kurva rodzic w jakiejs robocie ale dajcie innym troche luzu chyba sie kobietka nalezy co??? gnidy cholerne :o

Gość purpura_to_moj_płaszcz
Myślałam, że piszemy o pracy biurowej, a nie w call center.

Gość djbcisdbc
megmeg twoja praca jest wskazaniem do l4, poniewaz jest bardzo stresogenna. a stres jest niewskazany w ciazy, takie nerwy.

Gość djbcisdbc
call center w biurze obslugi to typowo biurowa praca

djbcisdbc - pisałam wcześniej, jakie kity są wciskane (pobyt wypoczynkowy u rodziców), zresztą na forach sobie podają różne wymówki z którymi potem wyskakują, dzielą się 'doświadczeniami' z kontrolą... Nie wygrasz :(

Gość djbcisdbc
megmeg czy to nie ty pisalas o pracy w plusie kiedys?

Gość djbcisdbc
czikiczikikat a wystarczy zmiana cyferki na L4 z 1 na 2 i mozesz taka udupic dla informacji - przy opisach w zaleceniach jest: 1 - chory musi leżeć 2 - chory może chodzić

Gość ale to smiec
wszystkim wam zle..ciaza zagrozona to nie mdlosci i kupa, to COS WIECEJ !!!

Gość djbcisdbc
i takie info jest widoczne na zasiadczeniu zla

Nieprawda. Praca biurowa to praca w BIURZE np. praca księgowej albo sekretarki. Praca w call center to typowa obsługa klienta, która nijak ma się do pracy biurowej. Chyba, że za pracę biurową uznamy taką, którą wykonuje się siedząc przy biurku/stole, ale wtedy też lekarz w przychodni miałby pracę biurową.

Gość djbcisdbc
ale to smiec to idz sobie z mega sraka i zarzygany do roboty, to zobaczysz jak to jest.

Gość djbcisdbc
purpura mylisz sie call center to typowa praca biurowa

kobiety kobieta zeby tak robily, jeszcze facet gowno wie jak to jest to mozna zrozumiec, ale kobiety??? wy chyba nie macie serca, czy wspolczucia. przyjemnie jest siedzies w obcym miejsc z mdlosciami i sraczka za przeproszeniem? masakra

przepraszam za KRZYK nie zwrocilam uwagi. Ja pracuje w p-lu dodatkowo daje korki. w przyszlosci na pewno pojde na L4 bo w pracy dzieci ciagle sa przeziebione i ja wiecznie cos od nicha lapie. poza tym je dzwigam nosze itd... ale nie bede leniuchowac bo z korepetycji nie zroezygnuje, autorko nie szukaj to wsparcia. widac kobiety sa rozne. niektore by zabily inne zycza dobrze i pociesza. trzeba zazdroscic tym co dobrze przechodza ciaze i nie maja z nia problemow a wspolczuc i pomagac tym co zle sie czuja i maja zagrozona. idz do innego lekaza i dbaj o siebie

Gość megmeg
Nie, nie pisałam o plusie. Ja pracuje w banku na infolinii.

Gość djbcisdbc
http://www.ciop.pl/11350.html call centre masz przy kompie, umyslowa, dosc trudna, wymagajca skupienia. "Cechą charakterystyczną pracy biurowej jest jej niematerialny produkt, który powstaje w procesie zbierania i przetwarzania informacji. Zbieranie i przetwa-rzanie informacji jest podstawą różnego typu utworów, decyzji i prognoz." czyli tym sie zajmuje call center, typowa praca biurowa.

djbcisdbc, czyli sprzedawca telefonów komórkowych w małym saloniku też ma pracę biurową?:D

Nox - co innego poranne nudności, które nie trwają całą ciążę, a co innego po prostu CIĄŻA która jak wynika z zachowania większości ciężarnych sama w sobie jest powodem do pójścia na zwolnienie do porodu.

Gość ale to smiec
co ty pierdolisz ??? z mega sraka i rzygami= kroplowka, to juz przerabiane bylo i nie ma innej opcji. nozelia- ortografia i zobacz co piszesz w innych tematach popaprancu :O

Gość pizza na gorąco
no samice beta, chodźcie tu, rozwalę was! :D moje dziecko nie będzie się wstydzić, też będzie walczyć z małomiasteczkowymi singielkami od siedmiu boleści i pracoholiczkami, co zapładniają się in vitro jak ty(bo inaczej nie potrafisz;D) .. i wierz mi, czy masz dziecko czy nie, czy masz męża czy nie, to i tak w końcu zostaniesz sama.. bo kto będzie chciał przebywać z takim czyms jak ty? jesteś szmatą, ścierwem, na które pewnie nikt nie leciał, to w końcu ty żeś polazła za jakimś frajerem, ale najpierw jak prawdziwa dziwka, musiałaś być posłuszna!:D i co pewnie antykoncepcyjne łykasz i gumkami sobie cipkę wypychasz, żeby tylko nie zajsć, nie? :D i dobrze, obyś się przypadkiem nie rozmnożyła!!!!!!!!:D ale mi sprawiłaś radochę, ze przylazłaś na forum i pieszesz te farmazony!!!!!!!!!!:D dziękuję!!!!!!! po całym dniu bólu i mdłości wreszcie uchodzi ze mnie całe zło! :D

Gość djbcisdbc
mylisz troche jednak pojecia, purpura. czesciowo sprzedawca ma prace biurowa, ale call center to jest 100% praca biurowa

"Cechą charakterystyczną pracy biurowej jest jej niematerialny produkt, który powstaje w procesie zbierania i przetwarzania informacji." wg tej definicji lekarz w przychodni ma pracę biurową. Mylisz pojęcie pracy biurowej z obsługą klienta, która jest w sumie dosyć nowym zawodem, zwłaszcza w takim call center.

Gość ale to smiec
pizza..nie podniecaj sie jak prymityw. Zal mi cie i to niech spelni twoj zasrany, kazdy dzien jak gowno 🖐️

czi... ale nie dziw im sie, naprawde. ja akurat nie pracuje, ale wyobrazam sobie ze w momencie ciazy ma sie ochote nacieszyc tym stanem, pospacerowac, pospac dluzej. czy nie zasluguja na to matki? a pozniej porod, polog czyli rzeczy bardzo obciazajace. naprawde te 8,9 miesiecy to nie jest super dlugo. moim zdaniem nalezy im sie, jak ktoras chce niech pracuje, ale jak ktoras nie chce to niech idzie na zwolnienie. nauczylyscie lekarzy i teraz mowia ciaza to nie choroba, a jednak moim zdaniem tak, bo dziecko pasozytuje przez tyle miesiecy na tobie i to jest mega obciazenie.

Gość ale to smiec
alez Purpura...brak slow dla pan.

Gość megmeg
Swoją drogą u mnie w pracy wystarczy że jedna osoba jest chora to za chwilę 30 innych też leży. Ale tak to jest w miejscu gdzie pracuje 140 osób, ciągle śmiga kilmatyzacja. I na całe szczęście mam pracodawce który sam wysyła laski w ciąży po l4.

Gość ale to smiec
na tobie z pewnoscia noxi :D :D twoj bekart bedzie mega pasozytem jak ty i twoja stara , ktore zyly na innych.

Gość jakis czarny tu mam
swiergotek czyli z korkow nie zrezygnujesz?Bo kasa na czysta i tam za l4 nie zaplaca:O a jak przyjdzie zaziebiony uczen i Cie zarazi?reguly nie ma

Gość djbcisdbc
purpura, ale w pracy pbiurowej chodzi o rto, ze ty ciagle siedzisz przy stanowisku. a lekarz nie siedzi tylko za biurkiem. nie wiem jak twoj, ale moj podczas wizyty siedzi przy nim chwile, a reszte robi wywiad i bada. call center jest typowo biurowa praca, szkolenia przeprowadzane przed ta praca z BHP sa szkoleniami dotyczacymi biurowej pracy. obsluga klienta, to praca 8h przed monitorem komputera, przed telefonem, przetwarzanie informacji -czyli produkt niematerialny jest wytwarzany. to 100% praca biurowa. nie mialas widocznie stycznosci, ja mialam.