Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plaga-wa..ka

lekarz nie dał mi l4 w ciąży!!!

Polecane posty

umiesz tylko obrazac? a moze by tak kobieca solidarnosc. najlepiej niech te horne baby stwierdza ze nic sie nie nalezy, i dzien po porodzie moga isc zapindalac i tak sie stanie za parenascie lat. wielkie kurva feministki, pozwolcie prawdziwym kobieta byc kobietami delikatnymi

Pizza - nie mam najmniejszych wątpliwości, że potrafisz zapładniać się w każdej możliwej pozycji z każdym możliwym żulem, przed którym nogi rozkładasz, więc ekscesami się chwalić nie musisz :) Idż lepiej już spać, bo Ci się macica na mózg przerzuciła, nie pobudzaj jej do większej pracy bo to może być niebezpieczne dla bąbelka 🖐️ Nox - rozbrajasz mnie :D

Gość pizza na gorąco
dobra, śmieciowa, rewelacyjnie mi się po tobie jeździ, ale ja spadam spać, bo czuję jak moje dziecię ręce załamuje nad tobą, o jak dobrze, że niedługo umrzesz i nikt nie będzie cię musiał już oglądać. a jak wiesz, ja mam l4 i mogę spac ile wlezie, robić, co mi się podoba, a ty jutro i przez całe życie będziesz na mnie zapierdalać, więc życzę ci dużo sił do wykonywania pracy. :D pozdrów resztę swoich koleżanek niewyżytych dziwek:D a teraz bardziej kulturalnie. zapamiętaj, żadna szkoła, żadna posada, NIC nie będzie w stanie zastąpić ci człowieka, który będzie przy tobie w chwili śmierci. do czego się wtedy przytulisz: do dyplomów, do wyciągu z banku? o czym ty w ogóle gadasz, że na l4 same nieroby! owszem, są, ale błagam cię, kobieta w ciąży ma naprawdę ciężko, często po pracy ma jeszcze mnóstwo obowiązków i jak to się wszystko nawarstwi, to ciąża samoistnie może być zagrożona. odrobinę zrozumienia proszę dla wszystkich zaciążonych, bo to my rodzimy kolejne pokolenie, które będzie zbierało na twoją emeryturę. wiem, że ty i tak masz rację, więc na pusto gadam, ale możeeee, moooooooże, możżżżżżeeeeeeeeeeeeee kiedyś zrozumiesz... i tego ci życzę. dobrej nocy WSZYSKIM

Gość ale to smiec
pizza, osralas sie chyba

Gość ale to smiec
najpierw zdechnie twoj bekart niestety.

Gość ale to smiec
i masz racje, tacy jak ja zaplaca za jego pochowek 😘

Noxi ogarnij sie babo, nikt nie wierzy, ze masz dziecko. A Ty dalej w to brniesz. Wy tez sie ogarnijie, praca siedzaca to praca siedzaca nie trzea leciec od razu na l4.

Gość aqwew2qe
jaki mamy ciemny narod...Ty wiesz co to skladki na ubezp zdrowotne? skladki owe sa odprowadzane tepoto do NFZ i korzystac se z lekarzy i badan mozesz za fre tepy umysle a L4 wyplaca ci ZUS!!!!!!

Gość ale to smiec
noxi u twat!!! Kto komu zyczyl pierwszy smierci, he ???? tepa strzalo ze wsi.

Gość ale to smiec
nie zmienia to faktu, ze jestes bezrobotna, bo nic nie potrafisz procz pierdolenia kocopolow na kafe. SSij baki z dupy i na ra 🖐️

Gość plaga-wa..ka
praca biurowa jest różna. Ja w swojej muszę wydawać zaświadczenia, odbierać telefony, prowadzić kadry, płace, kserować dokumenty, prowadzić kasę co wiązę sie z lataniem do banku i dobieraniem lub wpłacaniem pieniędzy, są dni gdzie muszę być bardzo skupiona robiąc płace przelewy rozliczając zusy czy podatki a uwierzcie że naprawde cięzko się skupić jak masz żołądek pod gardłem i nie wiesz czy dolecisz do łazienki. Chyba niektórym jest obce słowo wstyd bo siedząc co chwila w kiblu jest mi wstyd że ciągle wchodzą ludzie a ja tam siedze i się męczę po pare razy na dzień, bo ile można. Powiedzmy że przyjdzie do mnie pracownik po zaswiadczenie a ja co powiem przepraszam muszę lecieć do kibla bo zaraz panu na biurko zwymiotuję albo załatwie się w majtki? A ludzie sa rózni jeden zrozumie inny nie. Wg niektorych to siedzenie przed kompem tylko ale trzeba też wyciągać segregatory, zanosić dokumenty do podpisu do innych komórek, latać po urzędach więc wyobrażcie sobie jak miło jest wykonywać te obowiązki z wymiotami i rozwolnieniem od których schudłam już 3 kg.

Gość hary czysty i to jak
Możecie sobie piszczeć i szczekać, ale tak na prawdę kto ma zamiar iść na zwolnienie to pójdzie a kto nie to nie pójdzie. I guzik komu do tego. Jej problem jak ją z pracy wywalą a nie wasz. Mnie osobiście wkurwiają te głupie baby, które do samego porodu siedzą w pracy i tak na prawdę nie pracują bo są zaje****iście mało efektywne. Taka prawda. Jak boga kocham wolę je na zwolnieniu do samego końca niż miałaby siedzieć w pracy i zamiast pracować, będzie się opierdalać. Tak na prawdę w większej firmie zwolnienie (z jakiegokolwiek powodu) nie jet żadną tragedią. Chyba, że to spółka krzak to faktycznie jest problem. Jestem facetem i nie wiem jak to jest być w ciąży, ale jak widziałem jak sie moja kobieta męczy a to z sennością, a to z mdłosciami albo bezsennymi nocami to faktycznie trochę rozumiem babki.

Gość nika nika*
Dla mnie śmieciem jest ten na górze strony. Kur va co za frajer.... I ty siebie nazywasz człowiekiem? Szatą jesteś i tyle. Ktoś kto pisze takie rzeczy to dla mnie najgorsze ścierwo...