Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto używal

czy śpiworek do spania jest praktyczny??

Polecane posty

Gość Anika Baby Shop
Może nasze doświadczenia pozwolą wyjaśnić to pytanie. Historia naszego przedsiębiorstwa rozpoczęła sie prawie 30 lat temu kiedy nasz syn w wieku 8 m-cy notorycznie "rozkopywujący" się w nocy otrzymał z zagranicy swój pierwszy śpiworek. Rósł jak na drożdżach więc za chwilę trzeba było doszyć dłuższy spód, potem jeszcze dłuższy aż do momentu kiedy nie dało zapiać śpiworka. Śpiworek okazał się rewelacyjnym rozwiązaniem ale uzależniającym wygodą i komfortem. Żona uruchomiła produkcję takich śpiworków które były sprzedawane w Domu Handlowym Smyk. Nasze dziecko uzależnione od takiej pościeli spało w śpiworkach chyba do 3 czy 4 roku życia :) a my zyskaliśmy jeszcze jedną branże produkcyjną. Konstrukcja śpiworków ewaluowała i obecnie najpopularniejszy nasz wyrób to : http://anikababy.pl/c/41/spiworki-bawelniane-anika-dla-dzieci-spiworki-dla-dzieci-do-spania.html Z czasem okazało się że najwięcej sprzedaje się rozmiarów 68, 80 i 92 cm wzrostu dziecka choć podobnie jak było z naszym doświadczeniem wiele mam chce kupować większe rozmiary. Zapraszamy do sklepu: anikababy.pl

Gość gość
w necie jest sporo fajnych spiworkow. ja np kupilam ostatnio w fabrycewafelkow.pl fajnie i nie drogie spiworki gro :) jest spory wybor grubosci wiec nadaja sie na kazda pore roku. jest to przede wszystkim bezpieczniejsza opcja niz kolderka. a co sadzicie o otulaczach? niedlugo urodzi mi sie druga dzidzia i tak mysle o tym intensywnie :)

Gość Beataazxc
Hej, ja mam otluacz od Gro comapny, jak najbardziej polecam, mója córeczka śpi lepiej i przestała się wybudzać od kiedy go używam, do tego jest fajny w dotyku i łatwo się go pierze

Gość Beataazxc
Hej, ja mam otluacz od Gro company, jak najbardziej polecam, mója córeczka śpi lepiej i przestała się wybudzać od kiedy go używam, do tego jest fajny w dotyku i łatwo się go pierze

Gość poroocznikovva
Mieszkam w niemczech i tutaj spiworow uzywa kazde niemowle. Wszedzie sie bebni ,zeby uzywac spiworow,zeby dziecko w czasie snu nie przydusilo sie koldra. Kazde z moich dzieci spalo w spiworze od narodzenia. Maly dalej spi,starsza juz pod koldra,ale szczerze mowiac wolalam spuwor,bo teraz co noc sie rozkopuje i czesto sie budzj z zimna

Gość jolahola
no ja tez jestem zwolenniczką śpiworków.. Beata piszesz, ze masz otulacz od Gro, a ja chcialam wlasnie kupic spiworek od nich. Korzystalas?

Gość gość
Moja córeczka śpi w śpiworku od miesiąca, a ma pół roczku. Na razie jest super, ale kupiłam śpiwór z długimi rękawami (odczepianymi) żeby zimą nie marzła w rączki.

Gość gość p
Witam. termin porodu mojego pierwszego dziecka mam na luty:-) dużo slyszalam nt otulaczy oraz spiworkow. Chodzi mi w czym klasc malego spac. Lepszy otulacz(ale to on chyba jest cienki i czy malemu nie bedzie zimno) czy spiworek. Prosze o porade bardziej doswiadczonych mam:-)

Gość gość p
Witam. termin porodu mojego pierwszego dziecka mam na luty:-) dużo slyszalam nt otulaczy oraz spiworkow. Chodzi mi w czym klasc malego spac. Lepszy otulacz(ale to on chyba jest cienki i czy malemu nie bedzie zimno) czy spiworek. Prosze o porade bardziej doswiadczonych mam:-)

Gość gość
Dla mnie śpiworek to niezbędny element wyprawki, ja używałam przy córce od początku, super sprawa, ma ciepło i mięciutko i nie odkopuje się. Używamy śpiworków Papillon, z czystym sumieniem polecam, bardzo ładne i porządne wykonanie, teraz mamy już trzeci.

Gość gość
Z mojego punktu widzenia bardzo praktyczny. Kupiłam w wakacje śpiworek z Fabryki Wafelków http://www.fabrykawafelkow.pl/pomysly-inspiracje-porady/wyprawka-dla-noworodka/spiworek-do-spania Duże znaczenie ma grubość materiału, kupiłam trochę grubszy, bo mamy dość zimną i wczesną jesień, wieczorami jest już bardzo zimno, wiec lepiej mieć coś cieplejszego

Gość lejkaona
super wybór, myślę, że maluszkowi będzie wygodnie.

Gość renula
faktycznie takie wygodne? dzieci się nie wiercą? nie przeszkadza im?

Gość gość
no coś Ty. Lepiej śpią.

Gość malina34
używałam śpiworków dla swoich pociech i stwierdzam, że to kwestia bardzo indywidualna. Córeczka bardzo sobie go upodobała i momentalnie zasypiała w śpiworku. Syn natomiast zaczynał płakać będąc w śpiworku i miałam niekiedy wrażenie, że się w nim przegrzewa. Ogólnie polecam zerknąć na tą stronkę, gdzie temat jest lepiej opisany --> http://eamon-online.com/blog/spiworki-dla-dzieci-sa-modzie/