Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z 1 piersi leje sie mleko a z

z 1 piersi leje sie mleko a z 2 nie,jest w niej bardzo malo co jest grane!!dziec

Polecane posty

Gość z 1 piersi leje sie mleko a z

dziecko przykladam caly czas bo ciagle jest glodne ale dlaczego mam malo pokarmu w tej piersi,urodzilam 10dni temu moze zwiekszy sie laktacja pomocy :(

Gość automatka
To częste zjawisko. Ja jak karmiłam to w lewej piersi miałam wiecej pokarmu niz w prawej. Często jest tak własnie ze jedna piers dominuje nad druga i często własnie jest to pierś lewa.

ja tez tak miałam bo zapominałam do które piersi wcześniej dokładałam:)poprostu dokładaj teraz czesciej do tej w ktorej masz mniej pokarmu a do tej pelnej tylko na chwile zeby sie zastoj nie zrobil

ściągaj laktatorem co chwilę z tej piersi, ja tak naprawiłam sobie laktację, ściągałam co pół godziny, a po dwóch dniach mogłam juz ściągnąć koło 50-60ml, a takiemu małemu tyle wystarczało...

Gość szaszanka
Ja tez tak mialam - z lewej strony duzo, y prawej tyle, co kot naplakal. Mala tez lubila bardziej z lewej strony pic, moze dlatego, ze brodawka jakas taka lepiej uformowana, a i ja bardziej lubilam, bo mi jakos po lewej stronie wygodniej trzymac. Tak ze z prawej strony w sumie najchetniej stosowalam laktator