Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misenza 88

Wiecie co? Doszłam do wniosku,ze nie potrafię kochać....

Polecane posty

Gość Misenza 88

Dzisiaj stwierdziłam,że nie kocham już swojego faceta... Jesteśmy razem 4 lata i chyba nadciąga definitywny koniec. Mój poprzedni długi związek też się tak zakończył. Początkowo wielka miłość a pozniej stopniowo uczucie się wypalało. Chyba nigdy z nikim nie będę tak naprawdę szczęśliwa... :O

Gość Misenza 88
Dzięki proszek za pocieszenie chociaż wątpie zeby tak sie stało...

Ale z ciebie idiotka ;) No bo jak to określić? Dodajesz niepotrzebną głębię czemuś, co się nazywa wypaleniem w związku.

Gość w czym problem?
Nie osiągasz orgazmu czy coś poważniejszego?

Gość w czym problem?
Nie martw się. Miłość to wrzód w oku, dojrzewający w sercu a pękający w kroku. Pewnie jesteś jeszcze dziewicą i stąd problem. Tu masz genialną definicję miłości: Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę trzydziestą wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.

Gość Misenza 88
Brak orgazmów to swoją drogą,nie w tym rzecz. Chodzi o to,ze to juz mój 2 poważny związek i powtarza się ta sama bajka. I zastanawiam się czy to się kiedyś zmieni? Początkowo jest ok, wszystko świetnie a pozniej zaczynam się dusić w związku,brakuje mi wolności :O