Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyciejestdziwne

dziwna sprawa

Polecane posty

Gość zyciejestdziwne

W zeszłym roku poznałam fajnego faceta X spodobał mi się i zrobił na mnie pozytywne wrażenie.Wtedy miałam kogoś ale w każda sobotę zastanawiałam się czy X znów pojawi się na dyskotece.W związku akurat nie układało się i zaprzyjaźniłam się z X.Przez ten rok on wyraźnie pokazywał że się mu podobam.Spotykaliśmy się dwa razy w tygodniu,baliśmy się ze jak będziemy częściej się spotykać to w łóżku wylądujemy.Zazwyczaj były to spotkania w obecności mojego faceta ale gdy tylko on na chwile znikał my zbliżaliśmy się do siebie.W pewnym momencie poczułam motyle w brzuchu i postanowiłam zostawić faceta.On gdy się o tym dowiedział bardzo się ucieszył ze w końcu z nim kończę gdyż wiedział jak mnie źle traktuje i jaka mam sytuacje.X akurat był na wakacjach jak wrócił zobaczyliśmy się dopiero po prawie tygodniu i to dosłownie na chwile gdyż akurat był chory.Potem znów była cisza prawie wogole się nie odzywał.Po kolejnym tygodniu znów się spotkaliśmy i wylądowaliśmy w łóżku było bardzo namiętnie w końcu oboje tak długo tego pragnęliśmy.Znów przyszedł kolejny tydzień ciszy i w końcu napisałam do niego czy ma jakieś plany wobec mnie czy to tylko przygoda nawet nie odpisał,doszłam do wniosku ze ja tez już się nie będę odzywać i w czyjeś życie pchać.Odezwał się po 4 dniach nie odebrałam,potem widziałam był na Skype na widocznym a zawsze siedzi na nie widocznym ale tez się nie odezwałam.Na następny dzień postanowiłam zadzwonić ale się nie dodzwoniłam.Potem sobie odpuściłam on zadzwonił znów po 2 dniach tym razem odebrałam i zaproponował spotkanie.Spotkaliśmy się następnego dnia i znów w łóżku wylądowaliśmy zostałam u niego na noc.Kolejnego dnia leniuchowaliśmy w łóżku do późnego popołudnia gdy powiedziałam ze muszę już iść on mi zaproponował żebym jeszcze jeden dzień została gdy odmówiłam widziałam smutek w jego oczach.Potem odprowadził mnie na przystanek i jak nigdy wcześniej pocałował w usta na pożegnanie(zawsze był buziak w policzek na przywitanie i pożegnanie)i znów ten smutek aż mi się przykro zrobiło.Problem polega na tym że po tym jak się tak nie odzywał moje motyle z brzucha odfrunęły.Pytałam dlaczego tak jest a nie inaczej odpowiedział ze to przez to ze długo był sam i musi się przyzwyczaić.Co do smsa to mi powiedział ze najpierw trzeba się po spotykać i wogole żeby wiedzieć co dalej będzie.Wiem ze jest po długim nie udanym związku w którym kobieta go zdradziła a potem odeszła do innego.Teraz to sama nie wiem czy mu zależy czy nie co o tym myślicie?

Gość zyciejestdziwne
up :(

Gość zyciejestdziwne
a i od spotkania ostatniego znowu jest cisza

Gość zyciejestdziwne
up up :(

Gość zyciejestdziwne
to up to podszyw

Gość zyciejestdziwne
up 😭

Gość zyciejestdziwne
podszywam się żeby Ci temat nie upadł, nie marudź 🖐️

Gość zyciejestdziwne
hahaha ale sie komuś nudzi

Gość zyciejestdziwne
nikt nie pomoże? 😡

Gość zyciejestdziwne
napisze to jeszcze raz tylko od tyłu i po węgiersku moze ktos zrozumie:-o

Gość zyciejestdziwne
napiszę od tyłu, bo lubię od tylu :)

Gość dididiidi
mysle ze on nie zapomnial o swojej ex

Gość zyciejestdziwne.
możliwe ze nie zapomnial wiem ze ja kochal.Na ostatnim spotkaniu kilka razy mi powiedzial ze milo spedzil ze mna czas i fajnie bylo.Podszywaczowi juz podziekuje

Gość zyciejestdziwne.
Zapomniałam jeszcze dodać ze pomimo ze sie nie slyszymy zbyt czesto to jak juz sie uslyszymy to mowi mi o wszystkim co robil i gdzie byl nawet pytac nie musze