Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seat ibiza FL

jakie opony zimowe?

Polecane posty

Gość seat ibiza FL

jakie polecacie opony zimowe. oczywiscie nowe, jaki model i firma? do ibizy po FL na 14"

Gość dembica sa tanie dobre
bo ta firme amerykanie wykupili

Gość seat ibiza FL
debice frigo 2 czy michelin alpin?

Jest wiele dobrych marek, wybór opon powinien być skonsultowany z kimś kto się zna, bo warto wziąć pod uwagę, to ile jeździmy i w jakich warunkach;) ja swoje kupowałam w serwisie euromaster doradzili co wybrać, założyli;) punkty mają w całej Polsce, więc można poszukać czegoś blisko swojego miejsca zamieszkania;)

Gość bvbv
Mogę śmiało polecić Tobie kupowanie opon - są do osobówek, ale równie dobrze ciężarówek, pod adresem http://www.artmech.pl/promocje . Przede wszystkim szanuję ten sklep za dobrą i przyjazną obsługę.

Gość zsd
Tańszych opon od Matadorów to raczej nie znajdziesz. Produkcja w Słowacji, więc jest w miarę swojsko :) Wygrywają z ekonomicznymi, polskimi modelami opon. Nie mam wątpliwości. O tych oponach wiem od dawna, jeżdżę na nich od lat, na jakość absolutnie nie narzekam, przyczepność i rozsądny poziom hałasu zachowują. Do tego nie ma ciosu dla kieszeni. Ze szczegółowymi informacjami o marce zapoznasz się przez portal oponymatador.pl.

Gość gość
Jeżeli zależy Tobie na dobrym potraktowaniu, czyli dostaniesz odpowiedź na każde pytanie dot. opon, to ja polecam sklep internetowy www.oponypremium.pl - osobiście kupuję tam hurtowo używane opony i jest naprawdę super.