Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fafa rafa

Bezsennosc - juz dalej nie moge!

Polecane posty

Gość fafa rafa

Nie moge spac od grudnia. Bywaja dni, kiedy spie calkiem znosnie, ale bywaja tez takie, kiedy nie moge zasnac, lub budze sie w srodku nocy. Lekarka porobila badania krwi, ktore nie wykazaly niczego, a sama stwierdzila, ze mam po prostu depresje. Moze miala racje, chociaz ja myslalam, ze moje zdenerwowanie, podminowanie to wynik braku snu i zmeczenia. Ostatnio jest coraz gorzej. Dzis nie zasnelam az do 5 rano, po 7 obudzil mnie maz, bo wybieral sie do pracy, potem pare telefonow i juz nie moglam zasnac. Glowa mnie dzisiaj boli, cialo mi dretwieje, rece sie trzesa, czuje sie, jakbym wypila pare kaw, a tak nie jest (nie pijam kawy w ogole). Wczoraj, mimo niewyspania, czulam sie pelna energii, jakbym byla na prochach. Co to moze byc? Cisnienie? Jakas choroba?

Gość piotr260..
moze masz jakis problem ktory nie daje Ci spokoju??

Gość marianna pe*
ee, masz klimakterium i zawracasz dupę

Gość ja mialam podobnie i zaczelam
brac leki od psychiatry (antydepresyjne niby na poprawienie nastroju), co z kolei spowodało odwrotny skutek - moglam przespac cala dobe, trudno bylo mi sie obudzic i w ciagu dnia tez padalam spac, a ja od lat nigdy w dfzien nie usnielam, a w nocy z problemami ogromnymi. Leki bralam 3 miesiace, a po odstawieniu ciagla sennosc minela, a bezsennosc poki co nie wrocila (juz pol roku).

Gość mysterious lady
ja mam 18 lat i miałam taki problem przez pół roku nie mogłam zasnąc i nic nie pomagało ani tabletki ani nic a teraz świetnie się wysypiam problemem był nieodpowiedni stan elektrolitów miałam za mało żelaza magnezu i potasu po pół toku zażywania tabletek uzupełniających jest super ale robie co 3 mies wciąż badania na ich poziom

Gość mysterious lady
a chciałam dodać że niedobór magnezu i potasu powoduje również depresję a lekarze to zazwyczaj nie potrafią znalesc nawet najłatwiejszej przyczyny

Gość fafa rafa
dziekuje. :) Od paru dni biore magnez, bo tez przeczytalam, ze moze powodowac depresje i bezsennosc - od dwoch miesiecy skacze mi powieka, wiec stwierdzilam, ze to bankowo niedobor magnezu. Biore rowinez zestaw witamin B, oprocz tego Euthyrox i antydepresant. Kupilam tez melatonine, ale juz sama nie wiem, czy ja brac, w koncu tyle lekow codziennie lykam. Dzis zamierzam polknac leki nasenne na recepte, bo juz nie wyrabiam.