Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okillla

Pytanie Tesciowa

Polecane posty

Gość okillla

Dziewczyny oporadzcie co ja mam myslec o mojej matce czy mysle tylko ja tak negatywnie,czy cos jest nie tak.Zawsze moje relacje z matka byly ok bylam wiecznym emigrantem moja strona ekonomiczna byla ok , dopoki nie wyszlam za maz wtedy zaczelo sie caly czas dopytywanie o moja strone ekonomiczna ile mam na koncie itp w sumie nigdy mnie nie zapytala o samopoczucie czy zdrowie , a od kad urodzil sie moj synek wogole nie ma jakiegos szczegolnego zainteresowania w dzien urodzin malego zadzwonila tesciowa cala, rodzina moja wlasna matka nie bo szkoda jej bylo na karte . Gdy skonczylo sie macierzynskie i musialalm isc do pracy poprosilam mame aby mi bawila malego na czas godzin mojej pracy co dziwne powiedzialalm mi ze jak jej zaplace to MOOOZE sie zgodzi , pozatym stwierdzila ze to maz ma mnie utrzymywac.Na domiar smiesznego mojego synka bawi moja tesciowa i to bez zaplaty , i tak sobie mysle ze calkiem obca kobieta bawi mojego synka a wlasna moja matka nie che.I w tym przypadku mysle ze Tesciowe wcale nie sa takie zle jak to opisuja

Mama miała prawo Ci odmówić. I nie wydaje mi się ,ze Twoja teściowa a BABCIA Twojego synka jest obcą osobą. Zgadzam się z jednym,nie każda teściowa jest zła. Moja jest zajebista :D

Gość Na dachu
Moja teściowa też jest fajna. Jednak jestem zdania, że babcia to babcia i powinna zająć się małym. :)

Gość nic nie moge-
a ja uwazam ze to nalezy do rodziców babcia tez człowiek i ma prawo do swojego zycia

Gość jhd cxzvcx
A niby dlaczego powinna babcia sie zajac???? Babcia nie zrobila, wiec czemu ma sie zajmowac??? To obowiazek rodzicow zajmowac sie dziecmi, babcie juz swoje dzieci odchowaly i chociaz na starosc nalezy im sie wypoczynek i cisza, a nie bieganie za krzykliwym dzieciakiem. Wygodnickie mamuski, ciekawy czy wy za 20 czy 30 lat tak chetnie bedziecie siedzialy ze swoimi wnusiami, szczerze watpie.