Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic nie moge-

Az sie nie chce wierzyc .....

Polecane posty

Gość nic nie moge-

....ilu naiwnych nadal chce gosowac na PO!!!! Jeslki tym razem wygra PO to juz wtedy uwierze w to co mowi moj sasiad ze tu nigdy nie bedzie dobrze bo tu prawa wyborcze maja debile

Gość fifa rafa
no to prosze weź mi wytłumacz wyższość PiS na PO

Gość kapaczar
no i chyba wygra niestety..

Gość Kinballach
To nie sa naiwni, tylko debile Polaczki. To ci o których cały świat mówi "Głupi polaczek".

Gość nic nie moge-
bo pis daje a po zabiera

Gość Kinballach
fifa rafa no to prosze weź mi wytłumacz wyższość PiS na PO Głupi polaczku, myślisz, że tylko PiS istnieje. Masz ciasny umysł.

Gość ciekawe bajkiiiiiiiiiiiiiiiiii
pis daje..a ma z czego? w dobie kryzysu daje 1000 zł babie co ma dochód 2,500 tys? a kobiecie co sie mężem zajmuje myje karmi przewija i co wazy 80 kg ani złotowki?

Gość fifa rafa
wiem że nie tylko pis istnieje ale nie wierze że w polsce ma szanse wygrać wybory ktoś z poza duetu pis po. ludzie krzyczą wole tego wolę tamtego ale tak naprawdę mają marne pojęcie o polityce.

Gość a na co proponujesz głosowac
powiedz uprzejmie - i uzasadnij! bo ja nie widzę nic lepszego

Gość kątem okaa
fifa..bo media zachowuja sie tak jakby innych parti nie było tlko po i pis i sami to napędzają. wygra pis..zacznie sie rozliczanie i utarczki z po ZAMIAST rzadzenia krajem mądrze! wygra PO zacznie się rozliczanie i utarczki z pis ZAMIAST rządzeni9a krajem mądrze! basta! Niech prasa i tv, radio poświęca więcej czasu innym! Sld..to nie tylko wywiad napierał ale i olejniczak itp. I inni!!

Gość fifa rafa
prawda jest taka że moja mama zpyta księdza i zagłosuje tak jak on jej doradzi a moja znajoma na PO bo lubi blog jego córki. ja powoli przestaje wierzyć że ma znaczenie kto wygra bo dobrze to i tak nie będzie. nie wiem jeszcze dla kogo jestem za ale na pewno jestem PRZECIW pis bo oni więcej czasu i uwagi poświęcają umarłym niż żywym

Gość fifa rafa
*blog córki Tuska

Gość nic nie moge-
Sld????????????????????? no prosze cie zacznij myslec powyzszy post o pisie nie jest moiego autorstwa oni nie moga byc bo wszystko rozdadza samotnym matkom,,,jedyny plus PISu to fakt ze zrobiliby porzadek z kreceniem lodów ja oddam głos na KNP

Gość nic nie moge-
jakim tzreba byc debilem by oddac głos na PO tylko dlatego ze lubi sie kretynski blog tuskówny????????????? moj sasiad na serio ma racje

Gość fifa rafa
a w czym twój sąsiad ma rację? jeśli można zapytać?

Gość nic nie moge-
patrz na moj pierwszy post opdowiadasz mi a nie czytasz co napisałam???????????????

KNP - czyli wszytko jasne - jestes jeszcze bardzo młody. Korwin ma poglady jak mlody gniewny i mocno rozpieszczony gimnazjalista, zatrzymal sie niestety na tym poziomie od lat, jest niespojny , niekonsekwentny, owszem , ma szalone i czasem oryginalne pomysły, ale kompletnie brak mu logiki. Sam sobie zaprzecza , dojrzalych ludzi to smieszy. Pierwszy lepszy przyklad - nie tak dawno skompromitowal sie kompletnie swoim wystapieniem na konferencji młodych ( i niegłupich!) w Cambridge - jechal np po Unii, zapominajac,ze akurat dzieki Unii Polacy moga sie w owym Cambridge kształcic, bez Unii nie byłoby ich ani troche na to stac. No i inne kuriozalne wywody - dla ludzi ksztalcacych sie na powaznym uniwersytecie na tyle nielogiczne, że zabawne . Obsmiali go. To taki folklor polityczny, fajnie,zeby był w sejmie i to wszystko.

Gość nic nie moge-
dzieki za komplement o młodosci mam dziecko na 2 roku prawa UAM i zaskocze cie ale tam wieszosc wydziału popiera KNP a w ich inteligencje chyba nie watpisz

Gość nic nie moge-
KNP to nie tylko JKM

No cóz, uniwersytet Cambridge ma drugie miejsce w swiatowych rankingach, byli tam tez polscy pracownicy i studenci z Oxfordu, LSE, prawo, ekonomia - mieli niezla polewkę , bo kompromitacja - wiem z pierwszej ręki (od wlasnego dziecka). Twoje dziecko na 2gim roku mlodziutkie jest bardzo , więc KNP łyka, , jak i jego koledzy.

poza tym głosujac na KPN i tak dajesz szanse PO lub PISowi , bo KNP i tak nie wygra, wiec głos stracony. Ale wolno ci, rzecz jasna.

Gość wszyscy nauczyciele za PO
z dzićmi, rodzinami ... to już ok 1 mln głosów