Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popieprzony kraj

PRAWO JAZDY!! SZLAG CZLOWIEKA TRAFIA!!

Polecane posty

Gość popieprzony kraj

Zlodziejstwo i dlugie terminy, jakas zenado-porazka!!

Gość oj tam oj tamm
ja czekałam na trzy tygodnie, bez przesady, że to długi termin.

Gość popieprzony kraj
slucham ?? jesli dla ciebie prawie miesiac jest krotkim czasem, to coz..

Gość rtyhyt5y56
ja zdaje juz 8 raz :( tragedia.

Gość popieprzony kraj
ja mam za miesiac dopiero egzamin. Tragedia.Do tego czasu znow zapomne nieszczesne luki itd. wszystko to nabijanie kieszeni !!Nie mowiac o tym, ze niedlugo konczy sie termin waznosci testow i znow od nowa, no kurwa, jak sie nie wkurwiac w tym kraju. 6 miesiecy a terminy takie, ze niech to szlag, nie mowiac o zdawalnosci!!!

Gość roxooooooooo
mówili dziś w dzień dobry tvn, że od lutego są nowe zasady egzaminu teoretycznego, tragedia, koniec uczenia się odpowiedzi do testów (a, b,c...), pytania nie będą znane,będzie czas na udzielenie odpowiedzi bez możliwości powrotu do pytania, baza pytań to będzie ok. 4tys pytań a nie 300! współczuję przyszłym kursantom, mam to za sobą, zdany za 2 razem:) życzę wam powodzenia

Gość gdzie to mozna zamowic?
ja zdawałam 5 lat temu, na egzamin czekałam ponad 1,5miesiąca :O to dopiero było:O 3 tyg to pikuś

Gość lu ne
ja na 2 termin (i ostatni:)) czekałam 3 tygodnie ale w tym czasie miałam sporo jazd, żeby nie wyjść z wprawy, zdałam za 2 razem ale kasy wywaliłam sporo na dodatkowe jazdy

Gość zzieeeewww
baza pytań w tej chwili to nie 300, a 500 pytań. A w ogóle od 2013 zmienia się też praktyka. Ja na swój egzamin czekałam dwa tygodnie. I tak nie jest źle skoro czekacie do miesiąca np. w Rybniku terminy sięgają czasem i 3 miesięcy. Ludzie w lipcu mieli terminy na październik! to dopiero tragedia.

Gość Nattanka Alicja
Kurcze a nie wydaje wam sie ze jak ktos nie zdaje 8 razy z rzedu to jednak cos nie tak? Ja zdalam w krakowie za 2 razem i za 1 to na prawde byl moj blad, zadne podpiszcze ie czy zlosliwosc, po prostu nerwy... Ale za 2 razem zdalam bez problemu. Piszecie ze w miesoac zapomnicie jak sie robi luk :o o to sorry, potem bedziecie miec przerwe w jezdzeniu np 2 miesiace zanim kupicie samochod, dostaniecie prawko, wszustko porejestrujecie... I jak wtedy wyjedzoecie na ulice? Jak wjedziecie gdzies tylem skoro nie umiecie luku? :o

Gość pra kasiaa
ja zdałam prawo jazdy rok temu i nie 2 miesiace mialam przerwy w jeździe, ale wlasnie rok. I fakt znowu musze sobie wszystko przypominac, ale mam ten plus ze mam to za sobą juz i teraz wystarczy pocwiczyc i przypomniec sobie. Jak kogos stac i ma checi to moze zdawac i 20 razy. Ja zdalam za pierwszym jakims cudem. A moj chlopak za 7 mimo, ze lepiej ode mnie jeździ.

Gość marmuazel Zyta
Ja zdałam za pierwszym razem i przez jakiś czas nie mogłam wyjść z szoku.Myślałam, że za pierwszym podejściem się nie zdaje