Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassiii

moj byly i zdjecia- czy to cos oznacza?

Polecane posty

Gość a tyyyy?
""ze nadal ma moje zdjecia, dolaczyl usmiech." ty: " to super...swadz je sobie w d**e " prostacke, autorko nie rob tak bo klasy to to nie ma w sobie za grosz" no baaa o to chodzi..niech sie nie cieszy

Gość aaaaaaarwena
mogłaś mu odpisać "tak??? a ja twoje już dawno wyrzuciłam" tak tez nie rob, nie pokazuj ze masz zal

Gość a tyyyy?
""tak??? a ja twoje już dawno wyrzuciłam"" :)

Gość vvvvvvvvvvvvvvv
ja bym się zestresowała, skoro ma nagie foty i tak ci powiedział z usmiechem iposzedl do tamtej to się raczej niczego dobrego nie podziewaj

Gość a tyyyy?
"mogłaś mu odpisać "tak??? a ja twoje już dawno wyrzuciłam" tak tez nie rob, nie pokazuj ze masz zal" jaki zal???

Gość aaaaaaarwena
""ze nadal ma moje zdjecia, dolaczyl usmiech." ty: " to super...swadz je sobie w d**e " prostacke, autorko nie rob tak bo klasy to to nie ma w sobie za grosz" no baaa o to chodzi..niech sie nie cieszy jak chce okazac klase to juz niech lepiej oleje i nic nie odpisuje, niz cos takiego... facet bedzie mial polewke

Gość a tyyyy?
to niech ma..przynajmniej nie przylezie spowrotem

Gość kassiii
aaaaaaarwena, nic nie odpisalam. dziwnie sie tylko poczulam, jak mi to napisal. Zastanawialam sie, czy czasem czegos nie chce, ale moze przesadzam, jak neiktorzy tu pisza.

Gość aaaaaaarwena
pisanie ze wyrzucila zdjecia jest takie ostentacyjne, widac ze jej przykro, warto sie zachowac neutralnie w takiej sytuacji a nie wdawac w prostacka pyskowke

Gość aaaaaaarwena
nawet jesli chce to Ciebie to malo obchodzi, prawda? :classic_cool:

Gość kassiii
aaaaaaarwena, w jakis sposob obchodzi mnie to, ze sie odezwal, inaczej pewnie nie tracilabym czasu na zakladanie tu tematu. jednak nie zamierzam nic z tym robic.

Gość aaaaaaarwena
kassiii to byla takie male programowanie twojego umyslu, powtarzaj jak mantre "nie obchodzi mnieto, nie obchodzi mnie to" :classic_cool:

Gość seszella
wyślij ten sms do jego nowej dziewczyny.

Gość aaaaaaarwena
seszella wyślij ten sms do jego nowej dziewczyny. oni sie rozmowia, chlopak sie wytlumaczy i bedzie bk :classic_cool:

Gość aaaaaaarwena
a a utorka wyjdzie na desperatke :O

Gość kassiii
trzydziestoletni, tamta jest, mamy wspolnych znajomych, wiec wiem, ze sa nadal razem.

Gość seszella
@ aaaaarwena - przecie nie po to by wysyłała, żeby mu rozwalić związek, tylko żeby dał jej spokój. a co do tego, na kogo wyjdzie bądź nie wyjdzie - po pierwsze, nie powinno jej to obchodzić, po drugie, desperatki zazwyczaj chwytają się takich okazji, żeby przekonać faceta do powrotu, a wysyłając ten sms do jego nowej pokazuje, że nie chce do niego wrócić i że ma go w dupie, a więc chyba coś odwrotnego niż desperację.

Gość aaaa no wiesz ze
"na 99% chce się z Tobą pieprzyć. na 1% chce wrócić by się z Tobą pieprzyć, bo z tamtą mu źle, albo już nie ma tamtej." a wiesz co jest w tym najlepsze :) ze w zwiazku z tym mozesz go uznac za załosnego małego robaka który jest jak juz mówiłam mega załosny i jest to mega ponizajace

Gość aaaa no wiesz ze
""na 99% chce się z Tobą pieprzyć. na 1% chce wrócić by się z Tobą pieprzyć, bo z tamtą mu źle, albo już nie ma tamtej."" biedny chłopaczek...nie ma sobie gdzie poruchac

Gość aaaa no wiesz ze
autorko jedno jest pewne... jak bym rozstała sie z mim obecnym który ma moje zdjecia nago wiem jedno ze zachował by sie z klasa i o tym nie wspominał powniewaz tylko kolesie którzy chca zastraszyc i zaszantarzowac cie emocjonalnie uzyja tego argumentu bo nic innego nie potrafia... załosne, ponizajace rodem z serii socjopatów... wiec uwierz mi ze jezeli koles wspomniał o tych zdjeciach a jest to były z którym nie za dobrze sie uklada (nie jestescie dobrymi fajnymi znajomymi) to raczej nie masz co liczyc na to ze jest pozytywnie i uczciwie do ciebie nastawiony ... byc moze proba zastraszenia, asntazy z niedomówieniem "mam twoje zdjecia buj sie" ty spanikujesz bo to tak działa a ten zacznie toba manipulowac - socjopacji koles z klasa nawet jakby miał takie zdjecia a juz z toba nie był a miał nowa to usunał by je, wyrzuccił i zajał sie nowa a o tobie nie wspominał i nie przypominał ci ze kiedys cos z nim miałas i ten ma na to "dowody" po za tym ja bym nie chciała aby mój obecny maz trzymał sobie nagie zdjecia jakiejs laski i jeszcze do niej wypisyał bo to jest dla niego mega ponizajace i załosne a nie chciałabym byc z facetem który jest załosny i sie mega poniza nie mówiac juz o tym ze gra w jakies chore akcje -gierki ...

Gość aaaa no wiesz ze
ale dla niektórych depseratów i załoznych ronbaczkow jedyna deska ratunku badz nadzieji ze byc moze jesli zaszantazuje to se pociupcia ... takich to sie do gazu wsadza odrazu , eksterminuje i wymazuje z zyciorysu bo to zalosne zachowanie którego lepiej sie nie nauczyc

Gość kassiii
@aaaa no wiesz ze, tylko, ze nic nie wskazuje na to, o jakie zdjecia mu chodzi, bo ma moje zdecia nazwijmy to "normalne", ale tez kilka takich "rozbieranych", ktore robilismy dla zabawy. Wtedy, gdy napisal do mnie, zapytal tak normalnie, co slychac, itd, ja jednak jakos go zbylam, dalam do zrozumienia, ze mam faceta i tyle, ze bede konczyc rozmowe, a on wtedy o tym napisal, ze za to jeszcze ma chociaz te zdj. Nie odzywal sie juz pozniej, wiec nie byl to jakis szantaz.

Gość aaaa no wiesz ze
on : czesc czesc co słychac ona: dobrze musze isc on : mam twoje zdjecia (hehehe nie pojdziesz sobie teraz ) jesli chcesz wiedziec o których mówi spytaj a pozniej popros aby usunał je...dziwi mnie ze debil do tej pory ich nie wywalił skoro ma nowa...gra na dwa fronty i probuje rozpierdolic ci zwiazek bo teraz siedzisz i myslisz o nim i o zdjeciach zamiast o swoim faceci ... manipulant bez powodu o nich nie wspomniał i raczej powinnas swoiemu facetowi powiedziec o tym co twój były probuje zrobic i nie odzywac sie do niego moze jebany skuma ze nie masz ochoty miec z nim nic doczynienia ... chyba ze socjopata który kieruje sie tylko swoim dobrem i swoim fiutem i nie liczy sie z dobrem ogółu (czyli twoim i twojego faceta oraz jego nowej panny)

Gość aaaa no wiesz ze
jezu jakie to oblesne i załosne zachowanie z jego strony

Gość kassiii
@aaaa no wiesz ze, no ja go zostawilam z tym, nic mu nie odpisalam, zignorowalam.

Gość aaaaaaarwena
@kasii i to wlasnie jest najlepsza z mozliwych reakcji :P

Gość aaaa no wiesz ze
"i to wlasnie jest najlepsza z mozliwych reakcji" taaaa?????!??!?1 to xczemu teraz panna siedzi i mysli o swoim byłym i o zdjeciach jakie ma zamiast siedziec ze swoim facetem ? :) koles cie urobił :) ma co chciał...zdobył twoja uwage i zaiteresowanie abys siedziała i myslała...bo po cholere sie pytasz jesli bys to tak naprawde zlewała :) co?

Gość aaaaaaarwena
moj boze a czy on o tym musi wiedziec? :O

Gość aaaa no wiesz ze
wiesz tak naprawde nie wiem co ci doradzic bo nie wiem który były miał by to do mnie napisac ;) miałam ich kilku i z kilkoma ma rózne relacje...niektórych nietrawie, niektórzy to gówno dla mnie a innych bardzo szanuje i milo wspominam... wiec reakkcja zalezała by od tego który były by mi to napisał i jakie mam z nim relacje... jeden były podstepem zdobył takie zdjecia ode mnie i jak sie dowiedziałam to normalnie przeszłam załamanie nerwowe ze ten chuj jebany nadal cos ode mnie chce i po chuj wraca i mi zycie znowu niszczy :/ nienawidze go (swinia której nawet w twarz bym nie napluła :/) KURWA NICZEGO TAK NA SWIECIE NIE ZAŁUJE JAK TO ZE KIEDYS Z NIM KIEDYKOLWIEK GADAŁAM I MIAŁAM COS DOCZYNIENIA !